U kunt een openbare mapitem niet openen wanneer de server waarin de openbare map database in een omgeving met Exchange Server 2010 is gestopt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2409597 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U hebt verschillende databases van openbare mappen die zijn geïnstalleerd op verschillende servers met Microsoft Exchange Server 2010.
  • Bij het configureren van replicatie tussen de databases van de openbare map openbare map.
  • Configureren van de database van een postbus naar een openbare map database op een andere server.
  • De database van de openbare map die is opgegeven niet toegankelijk.
  • U verbinding maken met de postbus met behulp van een MAPI-clienttoepassing en u probeert te openen item van een openbare map.
In dit scenario kunt u de openbare mapitem niet openen. Bovendien is de gebruikersinterface van de toepassing van de MAPI-client mogelijk beschadigd.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor omdat Exchange Server 2010 biedt geen ondersteuning voor MAPI-clienttoepassing die uiterlijk aanroept voor een alternatieve openbare map de standaarddatabase van de openbare map beschikbaar is. Daarom houdt de toepassing van de MAPI-client verbinding probeert te de standaarddatabase van de openbare map in plaats van andere databases openbare map in de lijst met referenties verbinding probeert te maken.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, moet u het volgende updatepakket installeren:
2425179 Beschrijving van updatepakket 2 voor Exchange Server 2010 servicepack 1
Opmerking Client omleiden treedt alleen op als de server waarop de database opgegeven openbare map niet beschikbaar is. Wanneer de server waarop de openbare map beschikbaar is, wordt client omleiden niet optreden als een openbare map database is ontkoppeld. In dit scenario kan niet de client een openbare map openen, zelfs wanneer de update is geïnstalleerd.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2409597 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 november 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbmt KB2409597 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2409597

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com