Vermeldingen zijn niet aanwezig op de lijsten voor ongewenste e-mail van een postbus omdat Exchange Server 2010 SP1 kunnen niet langer geaccepteerde domeinen worden geconfigureerd in de lijsten voor ongewenste e-mail

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2458522 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1), vinden de volgende symptomen:

Symptoom 1:

Een gebruiker kan een geaccepteerde domein toevoegen aan de lijst ongewenste e-mail geblokkeerd of de veilige lijst ongewenste e-mail.

Symptoom 2:
  • Vermeldingen aanwezig zijn in de lijst ongewenste e-mail geblokkeerd of de veilige lijst ongewenste e-mail wanneer een gebruiker zich aanmeldt op een postbus via OWA (Outlook Web App) of Microsoft Office Outlook.
  • Uitvoeren van deMailboxJunkEmailConfiguration ophalende opdracht voor een postbus. Vervolgens controleert u deTrustedSendersAndDomainsofBlockedSendersAndDomainseigenschap in de Exchange Server 2010 SP1-versie van de Exchange Management Shell (EMS). In deze situatie ziet u vermeldingen aanwezig zijn lijsten voor ongewenste e-mail.
OpmerkingU kunt uitvoeren deMailboxJunkEmailConfiguration ophalende opdracht in de Exchange Server 2010 RTM-versie van de EMS is ongewenste e-mail ophalen van de postbus weergegeven.

Oorzaak

Oorzaak 1:

Dit probleem treedt op vanwege een wijziging in de functionaliteit die is geïntroduceerd in Exchange Server 2010 SP1. In Exchange Server SP1 2010 domeinen die zijn geconfigureerd als geaccepteerde domeinen niet langer worden toegestaan in de lijsten voor ongewenste e-mail van een postbus.

Oorzaak 2:

Deze problemen doen zich voor omdat Exchange Server 2010 SP1 kunnen niet langer geaccepteerde domeinen worden geconfigureerd in de lijsten voor ongewenste e-mail van een postbus. Als u een lijst met ongewenste e-mail met een geaccepteerd domein, stopt de server met Exchange Server 2010 SP1 in de lijst ongewenste e-mail verwerken nadat wordt gedetecteerd dat het geaccepteerde domein. De server met Exchange Server 2010 SP1 retourneert alleen wat is verwerkt voordat het geaccepteerde domein.

OpmerkingAls u een lijst met ongewenste e-mail met een geaccepteerde domein nadat Exchange Server 2010 SP1 is geïnstalleerd op de server wijzigen in verloren de lijst permanent.

Oplossing

Oplossen van problemen die worden beschreven in "Symptoom 2" de volgende updatepakket te installeren:
2492690Beschrijving van updatepakket 3 voor Exchange Server 2010 servicepack 1

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Workaround

Het probleem dat u een geaccepteerd domein niet toevoegen aan de lijsten voor ongewenste e-mail van een postbus omzeilen door een van de volgende opties te gebruiken:
  • Als e-mailberichten vanaf een server vertrouwd worden moeten, kunt u toevoegen het IP adres van de server de IP-lijst toestaan op de server met Exchange Server 2010 SP1.
  • Als e-mailberichten vanaf een server vertrouwd worden moeten, kunt u de server verifiëren met Exchange Server 2010 SP1-server configureren.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over geaccepteerde domeinen:
Algemene informatie over geaccepteerde domeinen
Voor meer informatie over deMailboxJunkEmailConfiguration ophalenopdracht, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
Algemene informatie over de opdracht Get-MailboxJunkEmailConfiguration

Eigenschappen

Artikel ID: 2458522 - Laatste beoordeling: dinsdag 8 maart 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2458522 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2458522

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com