AVS-staterna och VoIP-ljud brygga inte och parterna inte kan höra varandra i Lync Online

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2460853 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När en användare ringer in till Lync Online-konferens med ett åtkomstnummer för ljudkonferenser provider (ACP), användaren kan inte höra andra användare som är anslutna till Lync Online konferensen via sina datorer, och vice versa.

LÖSNING

Öppna domän federation krävs för Lync Online-möten som berör en AVS-stat. Detta är SANT eftersom AVS-staterna ansluts till Lync Online-konferens som en anonym användare. Om domänen federation inte konfigurerats för att använda inställningen Tillåt federation med alla domäner utom de jag blockera , brygga ljudet inte mellan AVS-staterna och Lync Online röst över IP (VoIP)-användare.

Lös problemet genom att göra något av följande åtgärder som passar din situation:
 • Ange alternativet domän federation Lync Online Lync Online på Kontrollpanelen eller i Administrationscenter Lync att federation med alla domäner utom de jag blockera.
 • Koppla ned och sedan ringa till konferensen igen för att kontrollera att rätt konferens-ID har angetts.
 • Användare som är anslutna via Lync Online bör du kontrollera att AVS-deltagare visas i spelarlistan deltagare och att deltagarna har rätt nummer.
 • Användare som är anslutna via Lync Online bör du kontrollera att de har en fast nätverksanslutning och att de inte får fel om minskad nätverk eller ljudkvalitet.
 • Kontrollera att avgiftsfritt åtkomstnummer och avgiftsfritt nummer anges utan skiljetecken eller parenteser när konferens för en Lync Online-användare har etablerats.
 • Kontrollera att mötesorganisatörens Lync Online konto och AVS-konto har konfigurerats i samma geografiska region. Till exempel om Office 365-organisation är baserad i Nordamerika, du måste använda ett konto för AVS-staterna som är konfigurerad för Nordamerika och går inte att använda ett konto med AVS-staterna som är konfigurerad för Förenade kungariket. Du kan kontakta din AVS-staterna för att kontrollera att ditt konto har skapats i den aktuella regionen.
 • Kör följande PowerShell-cmdlet i en hybrid-scenariot:
   Get-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true 
  Kontrollera att domäner i AVS-staterna skall läggas till som tillåtna domäner i Lync Server. Och slutligen ger den yttre kanten fullständigt kvalificerade domän name(FQDN) till AVS-staterna så att de kan göra samma sak.

  Mer information finns på följande Microsoft-webbplatser:
  • 2829500 "Flytta CsUser: HostedMigration-fel" felmeddelande när du flyttar användare till Lync Online från en lokal Microsoft Lync Server
  • Konfigurera federation för ljudkonferenser-provider

MER INFORMATION

Det kan finnas många orsaker till problemet. Dessa orsaker är följande:
 • Lync Online domän federation konfigurerats inte för att använda inställningen Tillåt federation med alla domäner utom de jag blockera .
 • Slås i användare angett ett felaktigt konferens-ID.
 • Slås i användare som fortfarande väntar på att ansluta eftersom ingen Lync Online-användare har anslutit samtal via VoIP.
 • Slås i användare har en dålig anslutning som påverkar ljudkvaliteten.
 • Lync Online Data Center kan inte nå AVS-staterna.
 • Avgiftsbelagt telefonnummer eller avgiftsfritt nummer angavs felaktigt när konferens för en Lync Online-användare har etablerats.
 • Lync Online mötesorganisatören använder ett AVS-konto från en annan region.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2460853 - Senaste granskning: den 1 juli 2014 - Revision: 11.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Lync Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m hybrid kbmt KB2460853 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2460853

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com