KORRIGERA: SnaPrint-tjänsten kan krascha när du försöker starta tjänsten SnaPrint och en IBM AS / 400-anslutningen är inställd att starta automatiskt i Host Integration Server-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2479703 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Anta följande: i en Microsoft Host Integration Server 2009 eller Host Integration Server 2010:
  • Du försöker starta tjänsten SnaPrint.
  • En IBM AS / 400-anslutningen är inställd att starta automatiskt.
SnaPrint-tjänsten kan krascha i det här fallet.

Orsak

Det här problemet uppstår på grund av ett åtkomstfel i tjänsten SnaPrint. Även om tjänsten SnaPrint kan tilldela bara 1 byte för ett fält i slutet av en control block, skapar tjänsten kod för att behandla detta som en 8-byte. Det här problemet skadar heap som upptäcks vid nästa anrop att allokera minne.

Lösning

Host Integration Server 2010

Den snabbkorrigering som löser problemet ingår i kumulativa uppdateringspaketet 6 för Host Integration Server 2010.

Mer information om hur du skaffar den här kumulativa uppdateringspaket klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2752426 Samlingsuppdateringen 6 för Host Integration Server 2010

Host Integration Server 2009

Information om snabbkorrigeringen

Det finns en snabbkorrigering från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att lösa det problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen endast på datorer som har drabbats av problemet som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om den är tillgänglig för hämtning, finns det ett avsnitt "Snabbkorrigeringen är tillgänglig" högst upp i denna artikel. Om det här avsnittet inte visas, kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller skapa en serviceförfrågan finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Snabbkorrigeringen är tillgänglig"-formuläret visar de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Förutsättningar

Du måste ha installerat den här snabbkorrigeringen Host Integration Server 2009.

Information om omstart

Du behöver inte starta om datorn när du har installerat snabbkorrigeringen.

Ersättningsinformation

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte tidigare utgiven snabbkorrigering.

Filinformation

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har de filattribut (eller senare filattribut) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC (Coordinated Universal Time). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid på Tidszon fliken i den Datum och tid På Kontrollpanelen.

Host Integration Server 2009, 32-bitarsutgåva
Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatumTidPlattform
Ppd5250.dll8.0.3792.2107,85614-Jan-201115: 58x 86
Host Integration Server 2009, 64-bit edition
Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatumTidPlattform
Ppd5250.dll8.0.3792.2133,96814-Jan-201116: 19x 64
Obs! På grund av filberoenden kan kan den senaste korrigeringsfilen som innehåller dessa filer också innehålla ytterligare filer.


Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2479703 - Senaste granskning: den 28 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbprb kbsurveynew kbbug kbmt KB2479703 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2479703

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com