Visual Studio 2008 SP1 of een update voor Visual Studio 2008 SP1 kan niet worden geïnstalleerd als tijdens de installatie geen logboekbestand kan worden gemaakt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2529021 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1 (SP1) of een update voor Visual Studio 2008 met SP1 te installeren, wordt een uitzonderingsfoutbericht weergegeven en wordt het installatieproces onderbroken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op doordat tijdens de installatie geen logboekbestand kan worden gemaakt in de tijdelijke map. Dit probleem kan optreden als er niet genoeg vrije ruimte is op het apparaat waarop de tijdelijke map zich bevindt. Dit probleem kan ook optreden als u niet over de juiste machtigingen beschikt om naar de tijdelijke map te schrijven.

Workaround

U kunt dit probleem oplossen door de volgende opdracht uit te voeren vanaf een opdrachtprompt met verhoogde rechten:
VS08SP1_VS90SP1-KB#######-x86.exe /log <geldige map>\
Opmerking De tijdelijke aanduiding ####### staat voor het KB-artikelnummer van de update. Controleer of de doelmap beschrijfbaar is vanaf de account die u gebruikt om het installatieprogramma uit te voeren. Zorg ook dat er voldoende ruimte beschikbaar is voor de installatie. Er is ongeveer 4 gigabyte (GB) vrije schijfruimte vereist.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2529021 - Laatste beoordeling: woensdag 18 mei 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbprb kbsecurity KB2529021

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com