Det går inte att installera en uppdatering för Visual Studio 2008 SP1 eller Visual Studio 2008 SP1 om installationsprogrammet inte kan skapa en loggfil

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2529021
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du försöker installera Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1 (SP1) eller en uppdatering för Visual Studio 2008 med SP1 får du ett undantagsmeddelande och installationen avbryts.

Orsak

Problemet beror på att installationsprogrammets "kedjefunktion" inte kan skapa en loggfil i temp-mappen. Det här problemet kan uppstå om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme på enheten med temp-mappen. Problemet kan också uppstå om du inte har behörighet att skriva till temp-mappen.

Workaround

Du kan lösa problemet tillfälligt genom att köra följande kommando från en kommandotolk för förhöjd behörighet:
VS08SP1_VS90SP1-KB#######-x86.exe /log <giltig mapp>\
Obs! Platshållaren ####### är uppdateringens KB-artikelnummer. Kontrollera att målmappen är skrivbar för kontot som du kör installationsprogrammet från. Och se till att det finns tillräckligt med utrymme för installationen. Ungefär 4 GB (gigabyte) ledigt diskutrymme krävs.
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 2529021 - Senaste granskning: den 20 april 2011 - Revision: 1.0
Nyckelord: 
kbsurveynew kbprb kbsecurity KB2529021

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com