Outlook reageert niet meer wanneer u een map wilt kopiëren naar de submap met Outlook in de on line modus in een omgeving met Exchange Server 2010 SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2536700 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u probeert een map kopiëren naar de submap met behulp van Microsoft Office Outlook in de on line modus in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1). In dit geval de Outlook-client niet meer reageert. De server met Exchange Server 2010 SP1 wordt bovendien veel CPU-bronnen gebruikt. Dus gebruikers geen toegang tot hun postvakken op de server.

Opmerking Dit probleem treedt niet op wanneer u Outlook in cachemodus gebruikt. Als u Outlook in cachemodus gebruikt, ontvangt u het volgende foutbericht weergegeven:

Een map kan niet worden verplaatst naar een van de submappen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een oneindige lus plaatsvindt voordat de server met Exchange Server 2010 SP1 fouten genereert wanneer u een map naar de submap kopiëren.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, kunt u het volgende updatepakket installeren:
2579150 Beschrijving van Update Rollup 4 voor Exchange Server 2010 servicepack 1

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2536700 - Laatste beoordeling: donderdag 28 juli 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbmt KB2536700 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2536700

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com