Beschikbaarheidsinfo kan niet worden geretourneerd wanneer een query Cross organigram wordt uitgevoerd vanaf een Exchange-gebruiker oudere

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2567863 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:

  • U configureren een federatieve vertrouwensrelatie via de Microsoft Federation-Gateway.
  • U maakt de relatie van een organisatie met een andere organisatie.
  • Uw organisatie is een gemengde organisatie die Exchange Server 2010 en Exchange Server 2003 bevat.
  • Een gebruiker op een Exchange Server 2003 zoekt u de beschikbaarheidsinfo van een externe gebruiker in de andere organisatie.

In dit scenario worden hekjes weergegeven in plaats van de beschikbaarheidsinfo.

Oorzaak

Wanneer een Exchange 2003-gebruiker die een versie van Outlook gebruikt een aanvraag beschikbaarheid voor een externe gebruiker, doelorganisatie van het de beschikbaarheidsinfo kan retourneren in de indeling van een tekenreeks MergedOnly en Outlook hekjes (geen gegevens) voor de externe gebruiker wordt weergegeven.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, installeer Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2). Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Exchange Server 2010 SP2:
Microsoft Exchange Server 2010 servicepack 2 (SP2)

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Een afzonderlijke met Exchange 2003 Cross Org lookups werd vastgesteld dat wordt veroorzaakt door de functie Autodiscover is mislukt voor de externe gebruiker. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
2506820 De beschikbaarheidsinfo weergegeven van een externe gebruiker wiens postvak zich op een server met Exchange Server 2003 bevindt niet

Eigenschappen

Artikel ID: 2567863 - Laatste beoordeling: vrijdag 13 januari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbmt KB2567863 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2567863

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com