Namen van leden worden niet weergegeven in een distributielijst in Outlook 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2598291 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een distributielijst in Microsoft Outlook 2010 uitvouwt, worden de namen van de leden van de distributielijst niet weergegeven in het vak leden .

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de distributielijst meer dan 5.000 leden bevat. Het maximum aantal leden met een distributielijst in Outlook 2010 is 5.000.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, gelden de volgende update:

2598318 Beschrijving van het hotfix-pakket voor Outlook 2010 (Outlook-x-none.msp): 24 April 2012

Opmerking Deze fix werkt, moet de Exchange-beheerder een time-out van de server-side beleid aanpassen. De server-side bandbreedteregeling beleid wordt een willekeurig laten mislukken omdat de uitbreiding te lang duurt voor toegang tot Active Directory Domain Services (AD DS). Om te voorkomen dat deze fout, moet de beheerder de parameter RCAPercentTimeInAD een grotere waarde verhogen met behulp van de cmdlet Set-ThrottlingPolicy .

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over deze cmdlet:

Set ThrottlingPolicy

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2598291 - Laatste beoordeling: vrijdag 1 juni 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2598291 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2598291

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com