FIX: Een MMC toegangsfout treedt op wanneer de module MMC Transaction Integrator Manager in een omgeving met Host Integration Server 2009 onverwacht

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2619220 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U start de module MMC van de Manager Transaction Integrator (TI) in een omgeving met Microsoft Host Integration Server 2009 en de MMC-module onverwacht afgesloten. Dit probleem treedt op wanneer typebibliotheek (TLB) of.NET-assembly bestanden Transaction Integrator objecten verwijzing zich niet in de juiste mappen op het systeem. Wanneer de Manager TI MMC-module sluit, wordt een MMC toegangsfout de volgende strekking:
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
ToepassingsnaamVersie van de toepassingModulenaamModuleversieOffset
MMC.exe5.2.3790.3959Ntdll.dll5.2.3790.47890004e721

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Transaction Integrator die niet controleert de TLB of.NET-assembly bestanden bestaan als de Manager van de TI-module MMC wordt geopend en probeert bestanden te initialiseren.

Oplossing

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 2 voor 2009 van Host Integration Server.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2645939 Cumulatieve updatepakket 2 voor de Host Integration Server 2009

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, kopieert ontbrekende TLB of.NET-assembly-bestanden naar de juiste map die de verwijzing van de TI-objecten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2619220 - Laatste beoordeling: woensdag 21 december 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2619220 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2619220

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com