FIX: Foutbericht 'HISMAGB0012' treedt op wanneer u probeert meer dan één Transactiedeelnemers transacties uitvoeren in één UOW in een omgeving met Host Integration Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2636160 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In een omgeving met Microsoft Host Integration Server 2010 wanneer u meer dan één Transactiedeelnemers transacties uitvoeren in één eenheid van werk (UOW), de bewerking is niet geslaagd.

Bijvoorbeeld in Host Integration Server 2010, gebruikt u de Verbindingen blijvende eigenschap in de volgorde van clientcontext object de klant informatie Control System (CICS) transacties uitgevoerd in dezelfde UOW. Echter, ontvangt u een foutbericht van de volgende strekking:
HISMAGB0012.

Wanneer de parameter verwerken parameter_name methode method_name het gegevenstype van de parameter of een element in de parameter is niet van het verwachte type. Het programma controleren. Controleer of de juiste bibliotheek Transaction Integrator gemaakt wordt geïmplementeerd als juist is,

Opmerking Dit probleem treedt niet op in een omgeving met Host Integration Server 2006.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Transaction Integrator permanente verbindingen niet goed verwerkt wanneer een clientcontext tussen twee objecten Transaction Integrator deelt.

Oplossing

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 2 voor 2010 van Host Integration Server.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2616519 Cumulatieve updatepakket 2 voor de Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Bezoek de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie:
Ondersteuning voor Transactiedeelnemers en transacties

Eigenschappen

Artikel ID: 2636160 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 december 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2636160 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2636160

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com