Het oplossen van problemen die optreden kunnen wanneer u de Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2636318 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Gebruikers kunnen de Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 gratis downloaden van de Windows Phone-markt. Gebruikers kunnen de client gebruiken om verbinding te maken met Lync Online als ze een Lync Online-licentie toegewezen hebben gekregen. Dit artikel wordt beschreven hoe u enkele algemene problemen die optreden kunnen wanneer u de Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7.

PROCEDURE

De app installeren

De Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 kan gratis worden gedownload van de Windows Phone Marketplace. Gebruikers moeten de app rechtstreeks op hun apparaat installeren en hun gebruikers-id gebruiken om zich aan te melden.

Als een gebruiker problemen ondervindt bij het downloaden of de mobiele client Lync 2010 installeren, de gebruiker laten wijzigen hun verbindingstype vanaf 3G Wi-Fi of Wi-Fi voor 3G. Probeer vervolgens opnieuw te downloaden. Als de gebruiker nog steeds de client installeren kunt, moeten zij contact met hun mobiele-serviceprovider of Ondersteuning voor Windows Marketplace.


Inlog vereisten voor Windows Phone 7

Wanneer gebruikers zich aanmelden voor de Lync mobiele app, zijn de aanmeldingsgegevens die vereist zijn om te kunnen verifiëren, afhankelijk van de volgende scenario's:
 • Of het SIP-adres (Session Initiation Protocol) van een gebruiker hetzelfde is als de UPN-naam (User Principal name) van de gebruiker
 • Of gebruikers worden gehost op een lokale Lync-server of op Lync Online

In de volgende tabel worden de velden-in die vereist voor gebruikers van Windows Phone 7 zijn beschreven.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Gebruiker wordt gehost doorSIP-adres en UPNVerplichte velden
Lokale Lync-serverSIP-adres en UPN zijn hetzelfdeAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam: blanco
Wachtwoord: wachtwoord
Lokale Lync-serverSIP-adres en UPN zijn verschillendAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam:UPN-naam of domein\gebruikersnaam
Wachtwoord: wachtwoord
Office 365SIP-adres en UPN zijn hetzelfdeAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam: blanco
Wachtwoord: wachtwoord
Office 365SIP-adres en UPN zijn verschillendAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam:UPN
Wachtwoord: wachtwoord
Als automatische detectie voor mobiele clients nog niet is geconfigureerd, moeten gebruikers de volgende adressen van interne en externe discovery invoeren naast de velden die worden vermeld in de tabel:
 • Interne discovery adres: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Externe discovery adres: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
Opmerking De velden adres aanmelden en het wachtwoord worden weergegeven op het aanmeldingsscherm. Als u de gebruikersnaam, domein, interne discovery adresen externe discovery adresvelden, selecteer Serverinstellingen op het aanmeldingsscherm.


Problemen oplossen met automatische detectie

De Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 wordt gezocht naar andere DNS-records zijn dan de Lync 2010-desktopclient. Voor automatische detectie om de juiste Lync Online service, moet een CNAME-record die voldoet aan de volgende criteria worden gemaakt voor het domein Session Initiation Protocol (SIP) die wordt gebruikt:
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
AliasDomeinWaarde
Lyncdiscover<domain></domain>
Voorbeeld: Contoso.com
Webdir.online.lync.com
Om problemen op te lossen, gebruikt u een of meer van de volgende methoden, afhankelijk van uw situatie:
 • Gebruik de opdracht nslookup en een openbare DNS-server om te bepalen of de record CNAME DNS correct is geconfigureerd.
 • Als de gebruiker de optie, de gebruiker schakelen tussen Wi-Fi en 3G om te bepalen of het probleem kan worden binnen het bereik van een verbinding. Als inloggen blijft niet meer werkt op een 3G verbinding, hoewel de records CNAME DNS zijn geconfigureerd, wordt er een probleem met de verbinding van de gegevens van de mobiele serviceprovider.
 • De gebruiker ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
  Kan geen verbinding maken met de server. Het is mogelijk niet beschikbaar. Controleer of ook uw netwerkverbinding, de aanmelden adres en de serveradressen.
  Dit foutbericht duidt meestal op een van de volgende voorwaarden:
  • Een DNS-lookup probleem bestaat.
  • De automatische detectie van CNAME-records onjuist geconfigureerde of helemaal niet worden geconfigureerd.

 • De gebruiker ontvangt het volgende foutbericht weergegeven wanneer de gebruiker zich probeert aan te melden:
  Niet aanmelden. Controleer uw accountgegevens en probeer het opnieuw.
  Dit foutbericht geeft aan dat een van de volgende voorwaarden:
  • De Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 kan de juiste server Lync Online vinden. Het kan echter het adres aanmelden die is ingevoerd door de gebruiker niet vinden.
  • Het wachtwoord is onjuist.

Proxy-instellingen

De Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 gebruikt geïntegreerde processen via proxy verificatie verbinding maken met Lync. Als er problemen zijn bij het verbinden met Lync Online via een WiFi-netwerk via een proxy verifiëren, zorg er daarom voor dat de volgende voorwaarden voldaan wordt:
 • Andere interne en externe websites kunt bladeren door de telefoon.
 • De juiste referenties worden voor de verificatie van de proxy ingevoerd.

Lijsten met contactpersonen

De lijst met contactpersonen die wordt weergegeven in de mobiele client Lync 2010 is alleen-lezen en kan niet worden gewijzigd van het mobiele apparaat. Als een gebruiker een contactpersoon wil toevoegen aan of verwijderen uit de lijst, moet de gebruiker de Lync 2010-bureaubladclient of Outlook Web App (OWA) Instant Message (IM) gebruiken.

Contactpersoonfoto's worden alleen weergegeven als ze zijn opgeslagen in de algemene adreslijst (GAL). Wanneer een contactpersoon afbeeldingen met behulp van web-URL's op de bureaubladclient heeft opgegeven, wordt geen foto voor de contactpersoon weergegeven.


Pagina van gesprekken en Gesprekgeschiedenis

De pagina gesprekken op de mobiele client Windows Phone 7 alleen houdt van de discussies die hebben plaatsgevonden op het mobiele apparaat. De discussies van desktop-clients het niet wordt weergegeven. Chat-sessies op mobiele apparaten worden niet weergegeven in de map Gespreksgeschiedenis in het Exchange-postvak van de gebruiker.


Deelnemen aan vergaderingen van de kalender voor Windows Phone 7

U kunt geplande on line vergaderingen van Windows Phone 7, open de kalender en de details van de Lync on line vergadering bekijken. Wanneer de gebruiker op de koppeling aan de vergadering deelnemen, wordt de mobiele client Lync 2010 geopend. Als de Conferentie Audio Conferencing serviceprovider ACS-functionaliteit heeft, belt de ACS-partner op het nummer dat is opgegeven door de gebruiker tijdens de installatie van de gebruiker.

Als er geen mogelijkheden inbellen voor de Conferentie, zal de gebruiker kan niet deelnemen aan de Conferentie wanneer zij opJoinzijn. De gebruiker wordt ook het volgende foutbericht weergegeven:
Er is een fout opgetreden. Neem contact op met het ondersteuningsteam.


Push-meldingen

Standaard push-meldingen uit zowel de Apple Push Notification Service en de Microsoft Push Notification Service worden uitgeschakeld. Lync Onlineorganization beheerders zich aanmelden bij het Online Configuratiescherm van Lync om deze opties te wijzigen. In de volgende schermafdruk, toont het Lync Online Configuratiescherm push-meldingen zijn uitgeschakeld.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van Lync Online Configuratiescherm met push-meldingen zijn uitgeschakeld
Nadat u op bewerken, kunt u de push-meldingen voor een of beide services inschakelen. De volgende screenshots tonen de Lync on line Configuratiescherm nadat push-meldingen zijn ingeschakeld.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk van het Lync Online het Configuratiescherm nadat push-meldingen zijn op

Als push-meldingen niet wanneer de gebruiker is aangesloten via Wi-Fi, moet binnenkomende (ook bekend als ' inkomend')-poort 5223 (TCP) openstaan voor het apparaat. Als de gebruiker is verbonden via een netwerk Wi-Fi, kunt hij of zij Port Forwarding of Port activeren op van de gebruiker thuis router poort 5223 (TCP) geopend. Standaard push-meldingen zijn uitgeschakeld en moeten expliciet worden ingeschakeld door de IT-beheerder.

Push-meldingen niet op een bedrijfsnetwerk Wi-Fi, contact op met de IT-beheerder te wijzigen.


Vergelijking met andere mobiele clients

Voor een vergelijking van de functie van Lync 2010 gaat mobiele clients, u naar de volgende Microsoft TechNet-website:

Mobiele Client vergelijking tabellen

Verzenden van Logboeken

Als gebruikers een probleem met de Lync 2010 mobiele client voor Windows Phone 7 ondervinden, kunnen zij logboeken per e-mail verzenden naar de ondersteuningstechnicus van technische. Hiertoe stelt u Diagnostische gegevens vastleggen op op in de instellingen pagina en klik vervolgens op diagnoselogboeken verzenden op de over scherm. Een afbeeldingsbestand wordt opgeslagen in de fotobibliotheek van de gebruiker met de logboekbestanden voor mobiele Lync in een indeling die Windows Phone 7 kunt opslaan en verzenden. Een e-mailbericht wordt automatisch gegenereerd zonder logboekbestanden die zijn gekoppeld. Zorg er daarom voor dat de gebruiker de nieuwste afbeelding in hun fotobibliotheek is gekoppeld aan het e-mailbericht. Voer een e-mailadres om de logboeken te verzenden. Gebruikers moeten hun IT-beheerder of rechtstreeks naar de ondersteuningstechnicus van de logboeken verzenden.

OpmerkingZorg ervoor dat Diagnostische gegevens vastleggen is ingesteld op op voordat u probeert het probleem te reproduceren en verzenden van Logboeken.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2636318 - Laatste beoordeling: dinsdag 15 juli 2014 - Wijziging: 29.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365p o365e kbgraphxlink o365m o365022013 kbgraphic kbmt KB2636318 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2636318

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com