Het oplossen van problemen die optreden kunnen wanneer u de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2636320 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Gebruikers kunnen de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad gratis downloaden van de Apple App Store. Gebruikers kunnen de client gebruiken om verbinding te maken met Lync Online als ze een Lync Online-licentie toegewezen hebben gekregen. Dit artikel wordt beschreven hoe u enkele algemene problemen die optreden kunnen wanneer u de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad.

PROCEDURE


De app installeren

De Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Gebruikers moeten de app rechtstreeks op hun apparaat installeren en hun gebruikers-id gebruiken om zich aan te melden.

Als een gebruiker problemen ondervindt bij het downloaden of de mobiele client Lync 2010 installeren, de gebruiker laten wijzigen hun verbindingstype vanaf 3G Wi-Fi of Wi-Fi voor 3G. Probeer vervolgens opnieuw te downloaden. Als de gebruiker nog steeds de client installeren kunt, moeten ze contact op met de provider van mobiele telefonie of neem contact op met Apple Care-team.

-In vereisten voor iPhone en iPad

Wanneer gebruikers zich aanmelden voor de Lync mobiele app, zijn de aanmeldingsgegevens die vereist zijn om te kunnen verifiëren, afhankelijk van de volgende scenario's:

 • Of het SIP-adres (Session Initiation Protocol) van een gebruiker hetzelfde is als de UPN-naam (User Principal name) van de gebruiker
 • Of gebruikers worden gehost op een server op locatie Lync of Lync Online in Office 365
In de volgende tabel worden de velden-in die vereist voor gebruikers van Windows Phone 7 zijn beschreven.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Gebruiker wordt gehost doorSIP-adres en UPNVerplichte velden
Lokale Lync-serverSIP-adres en UPN zijn hetzelfdeAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam: blanco
Wachtwoord: wachtwoord
Lokale Lync-serverSIP-adres en UPN zijn verschillendAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam:UPN-naam of domein\gebruikersnaam
Wachtwoord: wachtwoord
Office 365SIP-adres en UPN zijn hetzelfdeAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam: blanco
Wachtwoord: wachtwoord
Office 365SIP-adres en UPN zijn verschillendAanmeldingsadres:SIP-adres
Gebruikersnaam:UPN
Wachtwoord: wachtwoord
Als automatische detectie voor mobiele clients nog niet is geconfigureerd, moeten gebruikers de volgende adressen van interne en externe discovery invoeren naast de velden die worden vermeld in de tabel:
 • Interne discovery adres: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Externe discovery adres: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
OpmerkingDe velden adres aanmelden en het wachtwoord worden weergegeven op het aanmeldingsscherm. De gebruikersnaam, domein, toegang tot ikdiscovery adres van interneen externe discovery adresvelden, selecteert u Instellingen op het aanmeldingsscherm.Problemen oplossen met automatische detectie

De Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad zoekt naar andere DNS-records zijn dan de Lync 2010-desktopclient. Voor automatische detectie om de juiste Lync Online service, moet een CNAME-record die voldoet aan de volgende criteria worden gemaakt voor de SIP-domein dat wordt gebruikt.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
AliasDomeinWaarde
Lyncdiscover<domain></domain>
Voorbeeld: Contoso.com
Webdir.online.lync.com
Om problemen op te lossen, gebruikt u een of meer van de volgende methoden, afhankelijk van uw situatie:
 • Gebruik de opdracht nslookup en een openbare DNS-server om te bepalen of de record CNAME DNS correct is geconfigureerd.
 • Als de gebruiker de optie, de gebruiker schakelen tussen Wi-Fi en 3G om te bepalen of het probleem kan worden binnen het bereik van een verbinding. Als inloggen blijft niet meer werkt op een 3G verbinding, hoewel de records CNAME DNS zijn geconfigureerd, wordt er een probleem met de verbinding van de gegevens van de mobiele serviceprovider.
 • De gebruiker ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
  Kan geen verbinding maken met de server. Het is mogelijk niet beschikbaar. Controleer of ook uw netwerkverbinding, de aanmelden adres en de serveradressen.
  Dit foutbericht duidt meestal op een van de volgende voorwaarden:
  • Een DNS-lookup probleem bestaat.
  • De automatische detectie van CNAME-records onjuist geconfigureerde of helemaal niet worden geconfigureerd.

 • De gebruiker ontvangt het volgende foutbericht weergegeven wanneer de gebruiker zich probeert aan te melden:
  Niet aanmelden. Controleer uw accountgegevens en probeer het opnieuw.
  Dit foutbericht geeft aan dat een van de volgende voorwaarden:
  • De Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad kan de juiste server Lync Online vinden. Het kan echter het adres aanmelden die is ingevoerd door de gebruiker niet vinden.
  • Het wachtwoord is onjuist.

Proxy-instellingen

De Lync 2010 mobiele voor iPhone en iPad kunnen gebruikers de referenties voor de verificatie van de proxy's die nodig zijn wanneer ze verbinding met een interne Wi-Fi-bedrijfsnetwerken maken instellen. Zelfs als het apparaat dat wordt gebruikt kan worden aangesloten en geverifieerd met het draadloze netwerk, kan de mobiele Lync-client de referenties die al vanwege beveiligingsredenen opgegeven zijn niet gebruiken. De referenties moeten daarom afzonderlijk worden ingevoerd in de mobiele client Lync.

Exchange-referenties

De Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad heeft een tabblad vergadering waarin vergaderingen voor de dag van de Exchange-agenda. De client gebruikt eenvoudige Exchange Autodiscover processen bepalen de locatie van de Exchange-server van de gebruiker die is aangemeld. De SIP-URI Uniform Resource Identifier () van de gebruiker wordt gebruikt in de poging om het eindpunt van Exchange Web Services (EWS). Echter als de SIP-URI en e-mailadres van de gebruiker verschillend zijn, mislukt de Autodiscover-proces, het tabblad vergadering leeg zijn en voicemail Exchange Unified Messaging (UM) in het tabblad Telefoon niet synchroniseren.

Voor niet-aaneengesloten e-mail en SIP-URI's waarin de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad de gebruiker een andere set referenties voor Exchange-integratie opgeven. Voor de Exchange Autodiscover correct te laten werken, moeten de benodigde DNS-records beschikbaar zijn. Om te bevestigen dat Autodiscover werkt, gebruikt u externe connectiviteit Analzyer bij Microsoft https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?TestID=OnPremisesLyncMobileAutoD.


Lijsten met contactpersonen

De lijst met contactpersonen die wordt weergegeven in de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad is alleen-lezen en kan niet worden gewijzigd van het mobiele apparaat. Als een gebruiker een contactpersoon wil toevoegen aan of verwijderen uit de lijst, moet de gebruiker de Lync 2010-bureaubladclient of Outlook Web App (OWA) Instant Message (IM) gebruiken.

Contactpersoonfoto's worden alleen weergegeven als ze zijn opgeslagen in de algemene adreslijst (GAL). Wanneer een contactpersoon afbeeldingen met behulp van web-URL's op de bureaubladclient heeft opgegeven, wordt geen foto voor de contactpersoon weergegeven.


Tabblad Chats en gespreksgeschiedenis

Het tabblad Chats op de mobiele client Lync voor iPhone of iPad alleen houdt van de discussies die hebben plaatsgevonden op het mobiele apparaat. Chat-sessies van bureaubladclients worden niet weergegeven. Chat-sessies op mobiele apparaten worden niet weergegeven in de map Gespreksgeschiedenis in het Exchange-postvak van de gebruiker.


Vergaderingen

Als de Conferentie heeft functies voor Audio Conferencing serviceprovider (ACS), te klikken op deelnemen aan belt de gebruiker op het nummer dat opgegeven door de gebruiker tijdens de installatie.

Als er geen mogelijkheden inbellen voor de Conferentie, zal de gebruiker kan niet deelnemen aan de Conferentie wanneer zij op Joinzijn. De gebruiker wordt ook het volgende foutbericht weergegeven:
Er is een fout opgetreden. Neem contact op met het ondersteuningsteam.

Gedeelde (alleen iPad) voor PowerPoint-presentaties bekijken

Als u een geplande Lync Online vergadering van de iPad, lid worden wilt, kunt u zijn sommige functies voor samenwerking in Lync Online vergadering, maar niet in alle functies voor samenwerking deelnemen. Microsoft PowerPoint-presentaties worden weergegeven op de iPad, maar bepaalde items mogelijk niet weergegeven of helemaal correct in sommige gevallen. Voorbeelden zijn als volgt:
 • PowerPoint-weergave is alleen beschikbaar in de geplande vergaderingen.
  • Gebruikers kunnen niet onafhankelijk van de presentator vergadering dia's bladeren.
  • Niet uit de iPad zien dia aantekeningen gebruikers. Als andere deelnemers aan de vergadering aantekeningen toevoegen aan een dia, wordt de gebruiker iPad met name het volgende bericht zien:
   Deze dia heeft zijn gemarkeerd.
 • Als u de audio-oproep verbreekt, moet u de conferentie wordt afgesloten en worden aangeboden met de optie voor Vergadering weer met behulp van terugbellen.
 • Vergadering deelnemers rooster is beschikbaar.
 • Instant messaging is niet beschikbaar.
 • Whiteboard, polling en het delen van toepassingen worden niet ondersteund en een beeldscherm wordt weergegeven wanneer andere gebruikers van desktopcomputers die toepassingen worden gedeeld.
OpmerkingDeze functies zijn alleen beschikbaar wanneer u een geplande Lync Online vergadering deelnemen. Als u een lid van een ad hoc-vergadering worden wilt, hebt u alleen IM en Audio beschikbaar op de iPad.

Voicemail

Voicemail is alleen-lezen uit Exchange UM. Als deze optie niet is ingeschakeld voor UM, werkt dit tabblad niet.Push-meldingen

Standaard push-meldingen uit zowel de Apple Push Notification Service en de Microsoft Push Notification Service worden uitgeschakeld. Lync Onlineorganization beheerders zich aanmelden bij het Online Configuratiescherm van Lync om deze opties te wijzigen. In de volgende schermafdruk, toont het Lync Online Configuratiescherm push-meldingen zijn uitgeschakeld.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk als push-meldingen uitschakelen
Nadat u op bewerken, kunt u de push-meldingen voor een of beide services inschakelen. De volgende schermafdruk toont het Lync Online Configuratiescherm nadat push-meldingen zijn ingeschakeld.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Schermafdruk als push-meldingen ingeschakeld zijn


Als push-meldingen niet wanneer de gebruiker is aangesloten via Wi-Fi, moet binnenkomende (ook bekend als ' inkomend')-poort 5223 (TCP) openstaan voor het apparaat. Als de gebruiker is verbonden via een WiFi-netwerk, kunnen ze gebruiken poort doorsturen of poort activeren op van de gebruiker thuis router poort 5223 (TCP) geopend. Standaard push-meldingen zijn uitgeschakeld en moeten expliciet worden ingeschakeld door de IT-beheerder.

Push-meldingen niet op een bedrijfsnetwerk Wi-Fi, contact op met de IT-beheerder te wijzigen.Vergelijking met andere mobiele clients

Voor een vergelijking van de functie van Lync 2010 mobiele clients, gaat u naar de volgende Microsoft TechNet-website:

Mobiele Client vergelijking tabellen

Verzenden van Logboeken

Wanneer gebruikers een probleem met de Lync 2010 mobiele client voor iPhone en iPad ondervinden, kunnen deze logboeken per e-mail verzenden naar de ondersteuningstechnicus van technische. Klik hiertoe op Opties, Zoek Logging in de Mijn Info sectie, en klik vervolgens op Logboeken verzenden. Een e-mailbericht wordt automatisch gegenereerd met de bijbehorende logboekbestanden en client versie-informatie in de hoofdtekst van het bericht. Voer een e-mailadres om de logboeken te verzenden. Gebruikers moeten hun IT-beheerder of rechtstreeks naar de ondersteuningstechnicus van de logboeken verzenden.

OpmerkingZorg ervoor dat Logging is ingesteld op ON voordat u probeert het probleem te reproduceren en verzenden van Logboeken.De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2636320 - Laatste beoordeling: maandag 14 juli 2014 - Wijziging: 25.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kb3rdparty kbgraphic kbmt KB2636320 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2636320

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com