Problemen met de computer problemen die verificatie van de rijke limiet Office 365

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2637629 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Wanneer gebruikers een rijke toepassing Microsoft Office 365 bronnen vanaf een bepaalde clientcomputer worden geverifieerd, worden een of meer van de volgende problemen optreden:
 • Beheerders kunnen niet worden geverifieerd naar Office 365 met behulp van de volgende beheerprogramma's:
  • Windows Azure Active Directory synchronisatietool (op de server directory synchronisatie)
  • Windows Azure Active Directory-Module voor Windows PowerShell (op een computer waarop deze is geïnstalleerd)
 • Gebruikers verifiëren niet naar Office 365 met behulp van de volgende rijke toepassingen:
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Office Professional Plus
  • Microsoft Office-toepassingen
Wanneer gebruikers proberen toegang te krijgen tot de Office 365 portal met behulp van een webbrowser vanaf dezelfde computer, kunnen de gebruikers een van de volgende symptomen optreden:
 • Internet Explorer kan de webpagina niet weergeven.
 • De gebruiker wordt gevraagd om referenties voordat de webpagina wordt geladen.
Gebruikers optreden niet deze symptomen wanneer zij toegang krijgen bronnen voor Office 365 vanaf andere computers tot met behulp van de dezelfde gebruikersaccountgegevens. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot bronnen voor Office 365 vanaf andere computers.

OORZAAK

Dit probleem treedt meestal op een bepaalde clientcomputer of op een groep clientcomputers. Dit probleem doet zich voor alle clientcomputers alleen als er geen computers in het bedrijf zijn ingesteld voor Office 365. Rich clientverificatie mogelijk niet volledig functioneel als Office 365-clientinstellingen worden niet correct uitgevoerd. De volgende Office 365 computer scenario's voor client kunnen dit probleem veroorzaken:
 • Aansluitmogelijkheden voor Office 365 is beperkt.
 • De firewall of proxyservers vereist lokale verificatie.
 • Vereisten van de rijke clienttoepassing niet worden voldaan.
 • Een oude versie van de Microsoft Online Services Sign In-assistent is geïnstalleerd.
 • De rijke clienttoepassing is niet ingesteld voor Office 365.
Voordat u verdergaat met het oplossen van dit probleem, zorg dat de volgende voorwaarden voldaan wordt:
 • Het toetsenbord op het toetsenbord van de client-computer naar behoren functioneert en de gebruikersnaam en het wachtwoord goed zijn ingevoerd.
 • Rich clientverificatie mislukken niet voor dezelfde gebruikersaccount op andere clientcomputers. Als alle andere computers de symptomen voor dezelfde gebruikersaccount, wordt dit probleem waarschijnlijk geeft aan dat het probleem betrekking heeft op de gebruikersaccount. Zie de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
  2412085 U kunt zich niet aanmelden bij uw organisatie-account zoals Office 365, Windows Azure of Windows Intune
 • Problemen zijn niet beperkt tot federatieve gebruikers op de clientcomputer. Als u alleen federatieve gebruikers problemen ondervinden, is er waarschijnlijk een probleem met de SSO-configuratie. Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
  2530713 Verificatie voor één aanmelding bij Office 365 werkt niet vanaf een bepaald apparaat, maar wel van andere apparaten
  2535227 Een federatieve gebruiker wordt onverwacht gevraagd hun referenties invoeren wanneer zij toegang krijgen een bron voor Office 365 tot

  2530569 Problemen met instellingen voor één aanmelding in Office 365

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen, gebruikt u een of meer van de volgende methoden, afhankelijk van de mogelijke oorzaak van het probleem.

Oplossing 1: Verbinding met het netwerk is beperkt

Gebruik een browser en probeer toegang te krijgen tot http://www.MSN.com. Als u geen toegang deze website tot, problemen met netwerkverbindingen.
 1. Bij een opdrachtprompt gebruiken de ipconfig en ping hulpprogramma's voor IP-connectiviteit oplossen. Zie het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie over hoe u dit doet:
  169790 Eenvoudige TCP/IP-problemen oplossen
 2. Bij een opdrachtprompt uitvoeren Nslookup www.msn.com om te bepalen of DNS het herleiden van namen van de Internet-server.
 3. Zorg dat de proxy-instellingen in Internet-opties de juiste proxy-server geven als een proxyserver wordt gebruikt in het lokale netwerk.
 4. Als u een firewall Forefront Threat Management Gateway (TMG) is geïnstalleerd op de grens van het netwerk en de firewall clientverificatie vereist is, is het wellicht installeren en configureren van het clientprogramma TMG Forefront op het clientapparaat voor toegang tot het Internet. Neem contact op met uw beheerder Office 365 voor hulp.

Oplossing 2: Firewall of proxy-servers vereisen aanvullende verificatie

U kunt dit probleem oplossen door een uitzondering voor Microsoft Office 365 URL's en toepassingen van de verificatieproxy te configureren. Bijvoorbeeld, als u werkt met Microsoft Internet Security and Acceleration Server (ISA) 2006, een "toestaan" regel maken die voldoet aan de volgende criteria:
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: *. microsoftonline.com
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: *.microsoftonline p.com
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: *. sharepoint.com
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: *. outlook.com
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: *. lync.com
 • Uitgaande verbindingen naar de volgende bestemming: osub.microsoft.com
 • Poorten 80/443
 • De protocollen TCP en HTTPS
 • Regel moet gelden voor alle gebruikers.
 • HTTPS/SSL time-out ingesteld op 8 uur

Oplossing 3: Vereisten van de rijke clienttoepassing niet worden voldaan of de Microsoft Online Services Sign In-assistent is verouderd.

Als bepaalde besturingssystemen of rijke toepassingen worden niet met de juiste vereisten bijgewerkt, is het mogelijk dat ze geen toegang tot de gewenste services. Zorg ervoor dat de computer en de toepassingen voldoen aan de systeemvereisten voor Office 365. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
Softwarevereisten voor Office 365 voor business
De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw computer op de juiste wijze is bijgewerkt voor Office 365 is het hulpprogramma Setup van Office 365 Desktop uitvoeren. Hiertoe de volgende stappen uit:
 1. Blader in een webbrowser naar https://Portal.microsoftonline.com, log in en klik vervolgens op downloaden in het rechterdeelvenster.
 2. Ga naar de onderkant van de pagina. Onder 3 instellen en configureren van uw Office desktop apps, klikt u op Instellen, en wanneer u wordt gevraagd voor het uitvoeren van het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad bevestigt.
Of u kunt downloaden en handmatig de vereiste updates en pakketten te installeren vanaf de volgende Microsoft-website:
Office 365 desktop updates handmatig installeren

Resolutie 4: De toepassing van de rich-client is niet geconfigureerd voor Office 365

Als profielen hebt voor sommige rich-client toepassingen zijn gemaakt, worden die toepassingen geen goed toegang tot de gewenste services. De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat toepassingen op de juiste manier zijn geconfigureerd voor Office 365 uit te voeren is het het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad:
 1. Blader in een webbrowser naar https://Portal.microsoftonline.com, log in en klik vervolgens op downloaden in het rechterdeelvenster.
 2. Ga naar de onderkant van de pagina. Onder 3 instellen en configureren van uw Office desktop apps, klikt u op Instellen, en wanneer u wordt gevraagd voor het uitvoeren van het hulpprogramma Setup van Office 365 bureaublad bevestigt.
Of kunt u de profielen van de toepassing zelf configureren. Zie voor meer informatie de volgende Microsoft-website:
Bureaubladtoepassingen handmatig configureren

MEER INFORMATIE

Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over problemen met specifieke rijke toepassingen in Office 365:
2512032Foutbericht "Er is een probleem met de onderdelen van de Microsoft Online Services Sign-in Assistant uitschakelen"

2566899 Problemen die door clientprogramma's mogelijk niet correct wordt geconfigureerd door de installatie van Office 365-Desktop

2630976 Foutbericht 'Toegang geweigerd' of de gebruiker wordt herhaaldelijk gevraagd naar referenties wanneer Office 365 met een rijke clienttoepassing verbinding probeert te maken

Voor informatie over de ondersteunde toepassingen voor gebruik met Office 365 op een Macintosh-computer, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2461500 U heeft geen toegang tot bronnen voor Office 365 met behulp van een Macintosh-computer

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community website of de Windows Azure Active Directory-Forums .

Eigenschappen

Artikel ID: 2637629 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 maart 2014 - Wijziging: 25.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Windows Azure Recovery Services
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m kbmt KB2637629 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2637629

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com