Beschrijving van SP3 voor HPC Pack 2008 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2638616 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Dit document bevat de volgende nieuwe voorzieningen en wijzigingen die beschikbaar in Service Pack 3 (SP3) voor Microsoft HPC Pack 2008 R2 zijn. Zie voor meer informatie over het downloaden en installeren van SP3 release-opmerkingen voor Microsoft HPC Pack 2008 R2 Service Pack 3.
Algemene informatie over de release-opmerkingen voor Microsoft HPC Pack 2008 R2 Service Pack 3

Integratie met Windows Azure
 • Poort 443 wordt gebruikt voor communicatie met Windows Azure knooppunten HPC.In SP3, meeste HPC communicatie tussen de hoofd-knooppunt en de knooppunten Azure uitgevoerd via poort 443. Dit vereenvoudigt de firewall-instellingen wanneer u Azure knooppunten aan HPC-cluster toevoegen. Deze bevat communicatie betrekking tot implementatie, taakplanning servicegeoriënteerde architecturen (SOA) bemiddelen en tijdelijke bestand. Dit heeft geen invloed op de extern bureaublad-verbindingen met uw Azure knooppunten. Azure knooppunten blijven gebruikmaken van poort 3389. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het configureren van de firewall van het netwerk:
  Algemene informatie over het configureren van de firewall van het netwerk
 • Bij het gebruik van certificaten voor knooppunten Azure management beveiligingsupdates.SP3 ondersteunt een configuratie met beste praktijken van het certificaat van Windows Azure management op het knooppunt head en op clientcomputers die verbinding maken met Windows Azure. Elke Clusterbeheer configureert nu het certificaat en de persoonlijke sleutel in het archief van de huidige User\Personal. Dit helpt de toegang beperken tot de persoonlijke sleutel en dit biedt een veiligere configuratie dan in eerdere versies van Windows HPC Server 2008 R2. In eerdere versies het certificaat met de persoonlijke sleutel is geconfigureerd in het archief Vertrouwde basiscertificeringsinstanties van de computer. Dit maakt het beschikbaar voor elke gebruiker op de computer. De configuratie van certificaten in Microsoft HPC Pack 2008 R2 Service Pack 2 (SP2) wordt nog steeds ondersteund. We raden echter aan uw management certificaten te verplaatsen naar de winkels nu ondersteund in SP3. Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het configureren van het certificate management voor Windows Azure:
  Algemene informatie over het configureren van het certificate management voor Windows Azure

Taakplanning
 • Configureer taak niveau voorrang minimaliseren van onnodige taak annuleren.In SP3, kunt u het beleid onmiddellijk voorrang configureren zodat voorrang op het taakniveau van de in plaats van op het taakniveau van de gebeurt. Taken met hogere prioriteit van taken met lagere prioriteit krijgen kan voorrang nemen. Met de standaardinstellingen van de onmiddellijke voorrang wordt de scheduler een hele taak annuleren als de resources nodig zijn voor een hogere prioriteit. Wanneer u een taak voorrang nemen niveau inschakelt, wordt de Taakplanner afzonderlijke taken plaats annuleren. Als een taak met normale prioriteit 100 taken wordt uitgevoerd op 1 core en een hoge prioriteit taak waarvoor 10 cores wordt ingediend, wordt taak niveau voorrang bijvoorbeeld 10 taken in plaats van de hele taak annuleren Annuleren. Deze optie kan taak doorvoer verbeteren door extra werk dat moet worden uitgevoerd vanwege voorrang te verminderen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de configuratie van beleid:
  Algemene informatie over de configuratie van beleid
Clusterbeheer
 • Oogst cycli van servers op het netwerk. U kunt extra cycli van servers op het netwerk waarop het besturingssysteem Windows Server 2008 R2 harvest in SP3. Deze servers zijn niet specifiek compute nodes en kunnen worden gebruikt voor andere taken. Dit proces lijkt veel workstation knooppunten aan het cluster toevoegen. Deze kunnen automatisch beschikbaar cluster taken volgens configureerbare gebruik drempels uitvoeren op een wekelijkse beschikbaarheid beleid (bijvoorbeeld elke nacht op weekdagen) en de hele dag in het weekend of ze online kunnen brengen handmatig.
  Opmerking De editie die voorheen bekend als HPC Pack 2008 R2 voor Workstations is hernoemd HPC Pack 2008 R2 voor de oogst cyclus. U kunt blijven gebruiken als u al geïmplementeerd HPC Pack 2008 R2 voor werkstations, en updates en servicepacks blijft gelden. Installatie op een server vereist nieuwe media worden gemaakt door een nieuwe cd downloaden vanaf uw volume license-website of door het pakket van de integratie van SP3 downloaden en de instructies die worden geleverd.
Uitvoering en ontwikkeling
 • Knooppunt informatie via de HTTP-webservice API's verkrijgen. Nieuwe API's SP3 toegevoegd aan de HTTP-webservice waarmee informatie over knooppunten en groepen knooppunt in het cluster. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het gebruik van de webservice:
  Algemene informatie over het maken en beheren van projecten met de webservice-interface
 • Pakket HPC-toepassingen als service Windows Azure. Windows Azure HPC Scheduler SDK kunnen ontwikkelaars een implementatie van Windows Azure met ingebouwde taak plannen en resource management, runtimeondersteuning voor MPI, SOA, parametrische sweep en LINQ HPC toepassingen vacature indiening interfaces en beheer permanente status van taak wachtrij en resource definiëren. Toepassingen die zijn gebouwd met behulp van lokalen taak indiening API Windows HPC Server 2008 R2 kunt vergelijkbaar taak indiening interfaces in de Taakplanner van Windows Azure. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Taakplanner van Windows Azure HPC:
  Algemene informatie over HPC Taakplanner van Windows Azure
 • Voorbeeldversie LINQ aan HPC-programmeermodel voor gegevens parallelle toepassingen. LINQ HPC en gedistribueerde opslag catalogus (DSC) waarmee ontwikkelaars programma's schrijven die gebruiken op basis van een cluster computing te manipuleren en analyseren van zeer grote gegevenssets. LINQ HPC en de DSC omvatten client-side-functies die worden aangeroepen door toepassingen en services die worden uitgevoerd op een Windows HPC-cluster. Voorbeelden zijn beschikbaar in de SDK van SP3 te downloaden code monster en de programmeergids is beschikbaar in het LINQ HPC-sectie op MSDN. Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
  Algemene informatie over LINQ aan HPC
  Belangrijk Het laatste voorbeeld van LINQ aan HPC is en we niet van plan bent om te gaan met de release van een productieorder. Met onze aankondiging in oktober op de Conferentie PASS richten we onze inspanningen op Apache Hadoop brengen voor Windows Server en Windows Azure. Bezoek de volgende Microsoft-websites voor meer informatie:
  Algemene informatie over Microsoft Hadoop verdelingen voor Windows Server en Azure ontwikkelen
  Algemene informatie over Microsoft uitgebreid Platform Help klanten gegevens beheren "Nieuwe valuta van de wolk"

Oplossing

Gegevens bijwerken

Deze update verkrijgen

De update is gedownload van de volgende Microsoft Downloadcentrum-website:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
De update nu downloaden.
Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services ophalen
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Vereisten

Deze update wilt toepassen, moet u Windows HPC Server 2008 R2 uitvoert. Bovendien moet HPC Pack 2008 SP2 zijn geïnstalleerd.

Installatie-instructies

Deze update te installeren, deze update op het hoofd knooppunt worden uitgevoerd.

Opmerking Als u een combinatie van hoge beschikbaarheid head knooppunten, deze update op het actieve knooppunt uitvoeren en vervolgens deze update op het passieve knooppunt uitvoeren.

Opnieuw opstarten

Nadat u deze update installeert, moet u de computer opnieuw opstarten.

Informatie over vervanging

Deze update vervangt geen eerder uitgebrachte update.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2638616 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 december 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft HPC Pack 2008 R2
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbmt KB2638616 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2638616

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com