Het gebruik van SMTP overeenkomende aan intern gebruikersaccounts aan Office 365 gebruikersaccounts voor adreslijstsynchronisatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2641663 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

In sommige gevallen moet u wellicht de bron van autoriteit voor een gebruikersaccount overbrengen wanneer die account oorspronkelijk geschreven is met hulpprogramma's voor Office 365. Deze hulpprogramma's omvatten de Office 365 portal, Windows Azure Active Directory-Module voor Windows PowerShell, enzovoort. Zodat de account met behulp van de directory-synchronisatie via een gebruikersaccount voor Active Directory Domain Services (AD DS) van intern kan worden beheerd, kunt u de bron van autoriteit overdragen.

In dit artikel wordt beschreven hoe deze overdracht van de bron van de autoriteit wordt beïnvloed door "SMTP aanpassing," een proces dat gebruikmaakt van het primaire adres Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) overeenkomt met de gebruikersaccount op ruimten aan de gebruiker Office 365.

MEER INFORMATIE

Overeenkomstige SMTP-beperkingen

Het SMTP-proces heeft de volgende technische beperkingen:
 • Overeenkomende SMTP kan alleen worden uitgevoerd op gebruikersaccounts met een Microsoft Exchange Online e-mailadres.

  OpmerkingDit betekent niet dat de gebruiker moet beschikken voor Exchange Online. Dit betekent dat een postbus waarin een primaire e-mailadres moet bestaan in Exchange Online voor SMTP-overeenkomende correct werkt.
 • SMTP-aanpassing kan worden gebruikt als slechts één keer voor gebruikersaccounts die oorspronkelijk is gemaakt met hulpprogramma's voor Office 365. Daarna de gebruikersaccount Office 365 gebonden aan de gebruiker op de gebouwen door een onveranderbare identiteitswaarde in plaats van een primair SMTP-adres.
 • Het primaire SMTP-adres van de gebruiker van de cloud kan niet worden bijgewerkt tijdens het overeenkomende proces omdat het primaire SMTP-adres de waarde die wordt gebruikt is voor de gebruiker intern koppelen aan de gebruiker wolk SMTP.

Het gebruik van SMTP afstemmen zodat deze overeenkomen met de identiteit van een wolk van een intern gebruiker

Voor het gebruik van SMTP overeenkomt met een gebruikersaccount Office 365 voor adreslijstsynchronisatie van een intern gebruiker overeenkomt met de volgende stappen uit:
 1. Het primaire SMTP-adres van het doel Office 365 gebruikersaccount verkrijgen. Voer de volgende stappen uit:
  1. Aanmelden bij de portal 365 Office als een globale beheerder.
  2. Voer één van de volgende handelingen uit:
   • Klik in het Office-365Admin, en klik vervolgens op Exchange. om Exchange Admin Center.
   • In Office 365 vóór de upgrade, klikt u op Admin, en klik vervolgens onder Exchange Online, klik op Beheren Exchange het Configuratiescherm te openen.
  3. De gebruikersaccount die u wilt zoeken in de Exchange Admin Center of Exchange het Configuratiescherm en dubbelklik erop.
  4. Klik opE-mailadres of uitbreidenE-mailopties, ziet u het primaire SMTP-adres van de gebruikersaccount.
 2. Start Active Directory: gebruikers en Computers en maak een gebruikersaccount in het domein van lokalen die overeenkomt met het doel Office 365 gebruikersaccount. Ga naar de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie over hoe u dit doet:
  Een gebruikersaccount maken in Active Directory: gebruikers en Computers
 3. Stel het primaire SMTP-adres van de nieuwe gebruikersaccount overeenkomen met de primaire SMTP-adres dat u hebt genoteerd in stap 1D.

  U doet dit met behulp van Exchange-beheerprogramma's, gaat u naar de volgende Microsoft-websites:
  Als Exchange niet is geïnstalleerd in gebouwen, kunt u de waarde van het SMTP-adres kunt beheren met Active Directory: gebruikers en Computers:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het gebruikersobject en klik vervolgens op Eigenschappen.
  2. Werk op het tabblad Algemeen de E-mail veld en klik vervolgens op OK.
 4. Adreslijstsynchronisatie forceren. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over hoe u dit doet:
  Adreslijstsynchronisatie forceren
Ga voor meer informatie over het overdragen van de bron van autoriteit tussen intern adreslijstsynchronisatie en cloud-based management-hulpprogramma's zoals de portal 365 Office en Windows Azure Active Directory-Module voor Windows PowerShell naar de volgende Microsoft-website:
Adreslijstsynchronisatie en bron van autoriteit

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de 365 Office-Community naar de website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2641663 - Laatste beoordeling: vrijdag 31 mei 2013 - Wijziging: 13.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Windows Azure Active Directory
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365062013 after upgrade o365m kbmt KB2641663 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2641663

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com