Hur du använder SMTP-matchning för att matcha på plats användarkonton till Office 365-användarkonton för katalogsynkronisering

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2641663 - Visa produkter som artikeln gäller.

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INTRODUKTION

I vissa fall kan behöva du överföra källan till myndigheten för ett användarkonto när kontot ursprungligen har skapats med hjälp av Office 365-hanteringsverktyg. Dessa verktyg inkluderar Office 365 portal, Windows Azure Active Directory-modulen för Windows PowerShell och så vidare. Du kan överföra källan för myndigheten så att kontot kan hanteras via användarkonto med Active Directory DS (AD DS) en på lokaler med katalogsynkronisering.

Den här artikeln beskrivs hur överföringen av källan till myndigheten påverkas av "SMTP matchande," en process som använder den primära adressen för SMTP Simple Mail Transfer Protocol () för att matcha användarkontot på lokaler till Office 365-konto.

MER INFORMATION

SMTP-matchande begränsningar

SMTP-matchande processen har följande tekniska begränsningar:
 • Matchande SMTP kan endast köras på användarkonton som har en Microsoft Exchange Online e-postadress.

  Obs!Det betyder att användaren måste vara licensierade för Exchange Online. Detta innebär att en postlåda som har en primär e-postadress måste finnas i Exchange Online för SMTP-matchning ska fungera korrekt.
 • SMTP-matchning kan användas endast en gång för användarkonton som ursprungligen har skapats med hjälp av Office 365-hanteringsverktyg. Efter att bunden Office 365-konto till användaren på lokaler med ett oföränderlig identitetsvärde i stället för en primär SMTP-adress.
 • Cloud-användarens primära SMTP-adressen kan inte uppdateras under SMTP-servern matchar processen eftersom den primära SMTP-adressen är det värde som används för att länka användaren på lokaler till cloud-användare.

Hur du använder SMTP-matchning för att matcha en på lokaler användare till en identitet i molnet

SMTP-matchning för att matcha en på lokaler användare till ett användarkonto för Office 365 för katalogsynkronisering så här:
 1. Hämta primär SMTP-adress för målet Office 365-konto. Gör så här:
  1. Logga in till Office 365-portalen som en global administratör.
  2. Gör något av följande:
   • Klicka på Office 365Admin, och klicka sedan på Exchange. Öppna Exchange Admin Center.
   • Klicka på Office 365 föruppgradering Admin, och klicka sedan på Exchange Online, klicka på Hantera Öppna Kontrollpanelen i Exchange.
  3. Leta upp det användarkonto som du vill använda i Exchange Admin Center eller Exchange-Kontrollpanelen och dubbelklicka på den.
  4. Klicka påE-postadress eller expanderaE-postalternativ, och anteckna den primära SMTP-adressen för användarkontot.
 2. Starta Active Directory-användare och datorer och skapa ett användarkonto i domänen på lokaler som matchar målet Office 365-konto. Mer information om hur du gör detta finns på följande Microsoft TechNet-webbplats:
  Skapa ett användarkonto i Active Directory-användare och datorer
 3. Ange den primära SMTP-adressen för det nya användarkontot för att matcha den primära SMTP-adressen som du antecknade i steg 1D.

  Det gör du med hjälp av Exchange Management-verktyg, finns på följande Microsoft-webbplatser:
  Om Exchange inte är installerat på lokaler, kan du hantera SMTP-adress-värdet med hjälp av Active Directory-användare och datorer:
  1. Högerklicka på objektet och klicka sedan på Egenskaper.
  2. På fliken Allmänt i E-post fältet och klicka sedan på OK.
 4. Tvinga katalogsynkronisering. Mer information om hur du gör detta finns på följande Microsoft-webbplats:
  Tvinga katalogsynkronisering
Mer information om hur du överför källan till myndigheten mellan katalogsynkronisering på lokaler och cloud-baserat hanteringsverktyg som Office 365 portal och Windows Azure Active Directory-modulen för Windows PowerShell finns på följande Microsoft-webbplats:
Katalogsynkronisering och källa för myndigheten

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2641663 - Senaste granskning: den 31 maj 2013 - Revision: 10.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Windows Azure Active Directory
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365062013 after upgrade o365m kbmt KB2641663 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2641663

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com