FIX: Foutbericht bij het openen van een traceringsbestand Transaction Integrator in Host Integration Server 2010: 'bestand niet kan worden geïnterpreteerd - TI tijdnotatie wordt niet herkend'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2658584 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Vastleggen van een traceringsbestand Transaction Integrator op een server waarop Microsoft Host Integration Server 2010. Wanneer u het traceringsbestand op een Host Integration Server-server opent, wordt het volgende foutbericht weergegeven van de traceringsviewer hulpprogramma:
Bestandsfout trace - path\trace_file_name
Bestand kan niet worden geïnterpreteerd - TI tijdnotatie niet wordt herkend.

OpmerkingDit probleem treedt op als het vastleggen van een trace Transaction Integrator op een systeem met een datum- en tijdnotatie die gebruikmaakt van een numerieke waarde voor de maand, zoals de waarde 12 voor de maand December.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het hulpprogramma traceringsviewer van Host Integration Server voor de naam van een drie letters voor de maand wanneer de velden datum en tijd in het traceringsbestand worden geparseerd.

Oplossing

Informatie over hotfixes

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2654652 Cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2658584 - Laatste beoordeling: woensdag 22 februari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2658584 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2658584

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com