Hög minnesanvändning när du öppnar en skadad fil på en server med SharePoint Server 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2687601 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att du överför en skadad .xlsx, .pptx eller .docx-fil till en server med Microsoft SharePoint Server 2010. När du försöker visa filen i en webbläsare med hjälp av vissa delade tjänster förbrukar SharePoint en stor mängd minne. Dessutom låses på servern.

Exempelvis kan du överföra en xlsx-fil som innehåller oläsbara innehållet till en SharePoint-server. När du försöker visa filen med Excel Services förbrukas allt minne på servern och servern låser.

Lösning

Lös problemet genom att tillämpa följande snabbkorrigeringspaket:
2687617 Beskrivning av snabbkorrigeringspaket för SharePoint Server 2010 (wdsrv-x-none.msp, xlsrvwfe-x-none.msp): den 30 oktober 2012
2687562 Beskrivning av snabbkorrigeringspaket för Office Web Apps (Wacwfe-x-none.msp, Xlwacwfe-x-none.msp): den 30 oktober 2012
2687557 Beskrivning av snabbkorrigeringspaket för SharePoint Foundation 2010 (Wss-x-none.msp): den 30 oktober 2012

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2687601 - Senaste granskning: den 7 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Nyckelord: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2687601 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2687601

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com