KORRIGERA: BizTalk försäljningsförloppskomponenten för värd datakonvertering inte returnerar ett fel när det går inte att läsa dess associerade.NET Framework-sammansättning i Host Integration Server 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2692557 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När komponent till försäljningsförlopp I BizTalk för värd konverteringen kan inte läsa den.NET Framework-sammansättning som definierar konverteringen Microsoft Host Integration Server 2010 komponenten inte returnerar ett fel. När detta inträffar görs ingen datakonvertering av för filer som skickas till komponenten.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

Snabbkorrigeringen löser problemet ingår i uppdateringspaketet 4 för Host Integration Server 2010.

Mer information om hur du hämtar paketet kumulativa uppdateringen, klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2691943Kumulativt uppdateringspaket 4 för Host Integration Server 2010

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna i avsnittet "Gäller".

Mer Information

När den här uppdateringen försäljningsförloppskomponenten BizTalk för värd datakonvertering returnerar felmeddelandet "Ogiltigt sökväg" när det går inte att läsa den.NET Framework-sammansättning. Detta felmeddelande loggas i programloggen och Administration av Microsoft BizTalk Server-konsolen.

Egenskaper

Artikel-id: 2692557 - Senaste granskning: den 1 juni 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2692557 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2692557

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com