KORRIGERA: Konfiguration aktiveringstid kan öka avsevärt när du har installerat Unified Access Gateway 2010 SP1

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2695202 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du har installerat Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 servicepack 1 (SP1) öka konfiguration Aktiveringstid markant. Dessutom kan du se en stor ökning av antalet underliggande Microsoft Forefront Threat Management Gateway-regler som skapats av Forefront UAG.

Orsak

Det här problemet uppstår när du publicerar många icke-webbprogram som publiceras på flera IP-adresser och portar. I detta fall ökar antalet underliggande Forefront Threat Management Gateway-regler som skapats av Forefront UAG på grund av ändringar i Forefront UAG 2010 SP1. Detta medför en ökning i Aktiveringstid för konfiguration som är associerad med att skapa och spara underliggande Forefront Threat Management Gateway-regler som skapats av Forefront UAG under aktiveringen.

Lösning

Lös problemet genom att installera service Pack-uppdateringen som beskrivs i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2710791 Beskrivning av Service Pack 2 för Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Referenser

Mer information om terminologin för programuppdateringar klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivning av standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 2695202 - Senaste granskning: den 7 december 2012 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2695202 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2695202

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com