KORRIGERA: Externa ActiveSync-klientsessioner kan kanske visa andra användarpostlådor i Forefront Unified Access Gateway 2010 SP1

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2697052
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du har externa klienter som använder Microsoft Exchange ActiveSync publiceras via Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 servicepack 1 (SP1) om du vill komma åt den Microsoft Exchange-postlådan är, användare kanske vill visa andra användares postlådor.

Orsak

Det här problemet beror på ett problem där externa Exchange ActiveSync-klientsessioner har mappats felaktigt till befintliga interna anslutningar.

Lösning

Lös problemet genom att installera service Pack-uppdateringen som beskrivs i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:
2710791 Beskrivning av Service Pack 2 för Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Referenser

Mer information om terminologin för programuppdateringar klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivning av standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 2697052 - Senaste granskning: den 7 december 2012 - Revision: 3.0
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2697052 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2697052

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com