Fout 0x8024200D bij het installeren van Windows 7 Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2712531 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u Windows 7 Service Pack 1 (SP1) installeert, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Fout 0x8024200D

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als Windows 7 Service Pack 1 (SP1) is gedownload door Windows Update maar nog niet is geïnstalleerd of als de installatie is beschadigd. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over dit servicepack:
976932 Informatie over servicepack 1 voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2

Oplossing

Hebben we dit probleem voor u oplossen, gaat u naar de "Fix voor mij'sectie. Als u liever zelf dit probleem oplossen, gaat u naar de "Probleem zelf oplossen'sectie.

Fix voor mij

Dit probleem automatisch wilt oplossen, klikt u op de Fix it knop of koppeling. Klik vervolgens op Uitvoeren in de Downloaden van bestand dialoogvenster in en volg de stappen in de Fix it de wizard.


Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50831

Notities
  • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
  • Als u niet op de computer waarop het probleem optreedt, moet u de correctie opslaan het flash-station of een CD-oplossing en vervolgens uitvoeren op de computer waarop het probleem is.


Let me fix it myself


Meer informatie

For Advanced Users:


Referenties


Meer hulp nodig?


Help-informatie van de Microsoft-antwoorden on line community zoeken voor meer informatie over Ondersteuning van Microsoft of Windows Help en hoe, of meer informatie over Ondersteuning opties.


Eigenschappen

Artikel ID: 2712531 - Laatste beoordeling: donderdag 10 mei 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbmt KB2712531 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2712531

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com