Beschadigde Japanse DBCS-tekens wanneer u een vergaderverzoek verzendt of een antwoord op een artikel van de geboekte in een openbare map in een omgeving met Exchange Server 2010 posten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2733608 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u toegang een postbus tot via Outlook Web App (OWA) in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010. U voert een van de volgende acties:
  • U maakt een vergaderverzoek met enkel-byte Kana-tekens en verzend het vergaderverzoek.
  • U posten een antwoord op een geboekte item met enkel-byte Kana-tekens in een openbare map.

In dit geval, raken Japanse double-byte character set (DBCS) tekens in het vergaderverzoek of in het nieuwe item geboekte beschadigd.

Opmerking Als u de waarde van de eigenschap van het MAPI- PR_INTERNET_CPID van het beschadigde item controleren, wordt de waarde vermeld als 50222.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de Exchange-server de waarde van de parameter PreferredInternetCodePageForShiftJis gebruikt een nieuw object maken wanneer u een nieuw vergaderverzoek wordt verwerkt door de server geen of artikel geboekt.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door het volgende updatepakket te installeren:
2746164 Beschrijving van updatepakket 6 voor servicepack 2 voor Exchange Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Dit probleem zich blijft voordoen nadat u updatepakket 2 voor Exchange Server 2010-Service Pack 2 (SP2) hebt toegepast en de parameter PreferredInternetCodePageForShiftJis die is beschreven in KB 2642153 configureren. Voor meer informatie over 2642153 KB, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
2642153 Japanse DBCS-tekens worden beschadigd wanneer u een bericht beantwoordt of, een bericht in een omgeving met Exchange Server 2010 SP1 of SP2 doorstuurt

Eigenschappen

Artikel ID: 2733608 - Laatste beoordeling: dinsdag 12 februari 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2733608 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2733608

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com