Säker referens åsidosätta fel, varningar när du har installerat övervakning Management Pack i System Center Operations Manager i en miljö med Lync Server 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2735318 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att du installerar Microsoft Lync Server 2010 Monitoring Management Pack i System Center Operations Manager i en miljö med Lync Server 2010. System Center Operations Manager övervakar dessutom Lync Server 2010 och Linux eller UNIX-servrar i miljön. I detta fall får nästan "50 säker referens Åsidosätt fel" varningar inom 15 minuter i Operations Manager-konsolen. Dessutom loggas följande händelse i Loggboken för alla av hanteringsservrar som övervakar Linux eller UNIX-servrar:

Händelsetyp: fel
Källa: HealthService
Händelsekategori: Health Service
Händelse-ID: 1107
Datum: Datum 
Tid:Tid 
Användare: saknas
Dator: Datornamnet för System Center Operations Manager-server
Beskrivning:
Konto för RunAs profil i arbetsflödet "Microsoft.Linux.RHEL.5.LogicalDisk.PercentFreeSpace.Collection" Kör till exempel "/ Starta" med id: "{6B3EFA56-5A31-91EA-F51B-E4F2C27FE305}" har inte definierats. Arbetsflöde läses inte in. Du associera ett konto med profilen. Management group "UCBOM2007".

Orsak

Problemet uppstår eftersom Lync Server 2010 Monitoring Management Pack körs ett skript på alla upptäckta servrar, inklusive Linux eller UNIX-servrar. Skriptet stöder inte Linux eller UNIX-servrar.

Lösning

Lös problemet genom att installera den kumulativa uppdateringen för följande:
2742265 Beskrivning av kumulativ uppdatering för Lync Server 2010 Monitoring Management Pack: December 2012

Mer Information

Mer information om hur du installerar övervakning Management Pack finns på följande Microsoft-webbplats:

Så här installerar du övervaka Management Pack

Egenskaper

Artikel-id: 2735318 - Senaste granskning: den 7 december 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Lync Server 2010 Enterprise Edition
  • Microsoft Lync Server 2010 Standard Edition
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735318 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2735318

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com