FIX: Hoog CPU-gebruik tijdens het uitvoeren van een UPDATE-instructie bevat een "waar huidige van <cursor>'-component in SQL Server 2008</cursor>

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2746341 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Microsoft distribueert oplossingen voor Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 als één downloadbaar bestand. Aangezien de oplossingen cumulatief zijn, elke nieuwe release bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 Service Pack 3 zijn release opgelost.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u de cumulatieve Update 6 voor Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 2 of hoger hebt toegepast. Wanneer u een UPDATE -instructie met een "INDIEN VAN DE HUIDIGE cursor"component bijwerken van een tabel, wordt het proces Sqlservr.exe ervaringen veel CPU-gebruik.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor als het een probleem van Halloween bescherming die is geïntroduceerd in de cumulatieve update. Er is een geweldige kosten voor deze bewerking wanneer de instructie UPDATE in een langlopende transactie wordt uitgevoerd.

Ga naar de volgende Microsoft-Blogs-website voor meer informatie over de bescherming van Halloween in SQL Server:
http://blogs.msdn.com/b/craigfr/Archive/2008/02/27/Halloween-Protection.aspx

Oplossing

Opmerking Deze oplossing is alleen beschikbaar onder traceringsvlag 2430. En per sessie moet worden ingeschakeld.

Cumulatieve update-informatie

SQL Server 2008 servicepack 3

De correctie voor dit probleem werd eerst uitgebracht in 7 cumulatieve Update voor SQL Server 2008 Service Pack 3. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit cumulatieve updatepakket voor SQL Server 2008 Service Pack 3, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2738350 Cumulatieve updatepakket 7 voor SQL Server 2008 Service Pack 3
Opmerking Omdat de builds cumulatief zijn, elke nieuwe release correctie bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 Service Pack 3 zijn release opgelost. Wij raden de meest recente fix release waarin deze hotfix toepast. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2629969 SQL Server 2008 bouwt die zijn uitgebracht na Service Pack 3 voor SQL Server 2008 werd uitgebracht.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2746341 - Laatste beoordeling: vrijdag 19 oktober 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 op de volgende platformen
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
  • Microsoft SQL Server 2008 Express
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2746341 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2746341

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com