Stavningskontrollen ordlista-tillägg för Internet Explorer 10 Release Preview i Windows 7 SP1 finns

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2764916
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

Ordlistor för stavningskontrollen finns nu tillgängliga för Internet Explorer 10 Release Preview på datorer som kör Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Mer Information

Du kan hämta ordlistor för specifika stavningskontroll om du vill aktivera stavningskontroll och automatisk korrigering i ditt språk och nationella inställningar. De här ordlistorna är endast tillgängliga i dialogrutan Hantera tilläggskomponenter i Internet Explorer.

Efter installation av en viss stavningskontrollen ordlista kan du kanske starta om webbläsaren.

Obs!Om du vill öppna dialogrutan Hantera tilläggskomponenter, öppna Internet Explorer, klicka på knappen Verktyg
Dölj bildenVisa bilden
IE-verktyg
i det övre högra hörnet av Internet Explorer och klicka sedan på Hantera tilläggskomponenter.

Mer information för kunder i företagsnätverk

Tillgängligheten för stavningskontrollen ordlistor i företagsnätverk bestäms av nätverksadministratörer. Om det finns inga ordlistor kan du kontrollera att en Internet-anslutning är tillgänglig och fungerar. Sedan be nätverksadministratören att godkänna stavningskontrollen ordlista paket eller att paketet i nätverket.

Egenskaper

Artikel-id: 2764916 - Senaste granskning: den 7 december 2012 - Revision: 3.0
Nyckelord: 
kbinfo kbhowto kbsurveynew kbmt KB2764916 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2764916

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com