Beschrijving van het hotfix-pakket voor Office 2013 (Mso-x-none.msp): 12 April 2013

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2768342 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
Dit hotfix-pakket is niet langer beschikbaar door een probleem dat optreedt wanneer u probeert te installeren van het hotfix-pakket.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel worden de problemen beschreven die worden opgelost met het hotfixpakket voor Microsoft Office-2013 van 12 April 2013 dateert.

INLEIDING

Problemen die met dit hotfix-pakket worden opgelost

 • Active Directory-gebruikers niet federatieve derden storage-services in Office 2013 niet gebruiken.
 • U hebt Microsoft SkyDrive Pro geïnstalleerd op een computer waarop Office 2013 geïnstalleerd. U opslaan niet echter een 2013 Word-document of een 2013 Excel-werkblad als een .htm of .html-bestand naar de lokale map SkyDrive.
 • Nadat u een COM-invoegtoepassing in een Office-2013 toepassing, weergegeven de COM-invoegtoepassing een pictogram op een lint. Als u op de COM-invoegtoepassing, de figuur niet zo duidelijk weergegeven als in een toepassing van Office 2010.
 • U opent een e-mailbericht met een werkmap gegevens rechts Management (IRM) in Outlook 2013. U vervolgens opslaan de werkmap naar uw lokale schijf. In dit geval wordt is de werkmap beschadigd.
 • U opent een Office-2013 IRM-document dat is opgeslagen op een netwerklocatie en vervolgens koppelt u de netwerkverbinding. In deze situatie kunt u het document niet opslaan op uw lokale schijf. Bovendien niet ontvangt u een melding van de opslagbewerking mislukt.
 • Als u knoppen aan een werkbalk Snelle toegang in een document toevoegt, worden de knoppen niet weergegeven wanneer u het document opnieuw opent.
 • Wanneer u een voorbeeld van een vergaderverzoek in de map Ongewenste E-Mail, maakt Outlook 2013 onverwacht een agenda-item in uw agenda.
 • U hebt geïnstalleerd op een klaver Trail platform van Microsoft Lync 2013 en vervolgens het bekijken van video-feeds in 2013 Lync. In dit geval worden de video-feeds volgorde weergegeven.
 • Wanneer u een e-mailbericht in Outlook 2013 die is verbonden met een Microsoft Exchange 2007-server in cache-modus opent, worden de gegevens van de afzender op het visitekaartje ontbreekt.

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikelnummer om weer te geven de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2768342 - Laatste beoordeling: vrijdag 10 mei 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Home and Business 2013
 • Microsoft Office Home and Student 2013
 • Microsoft Office Personal 2013
 • Microsoft Office Professional 2013
 • Microsoft Office Professional Plus 2013
 • Microsoft Office Standard 2013
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbhotfixallversions kbmt KB2768342 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2768342

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com