Beskrivning av snabbkorrigeringspaket för Office 2013 (Mso-x-none.msp): 12 April 2013

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2768342 - Visa produkter som artikeln gäller.
Meddelande
Det här snabbkorrigeringspaketet är inte längre tillgänglig på ett problem som uppstår när du försöker installera snabbkorrigeringspaketet.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

Den här artikeln beskrivs problem som korrigeras i snabbkorrigeringspaketet för Microsoft Office-2013 är daterad den 12 April 2013.

INTRODUKTION

Problem som korrigeras i snabbkorrigeringspaketet

 • Icke-federerade användare i Active Directory kan inte använda tredjeparts storage services i Office-2013.
 • Du har Microsoft SkyDrive Pro installerat på en dator med Office 2013 installerat. Du kan emellertid spara 2013 för Word-dokument eller ett kalkylblad i Excel 2013 som .htm eller .html-fil till din lokala SkyDrive-mapp.
 • När du installerar ett COM-tillägg på ett program i Office-2013, visar COM-tillägg en ikon på en menyfliksområdet. När du klickar på COM-tillägg ikonen inte visas så tydligt som i ett Office 2010-program.
 • Du öppnar ett e-postmeddelande som innehåller en höger IRM (Information Management)-arbetsbok i Outlook-2013. Sedan kan spara du arbetsboken till den lokala hårddisken. I det här fallet är arbetsboken skadad.
 • Du öppnar ett IRM 2013 för Office-dokument som lagras på en plats i nätverket och sedan koppla från nätverksanslutningen. I den här situationen kan du spara dokumentet till den lokala hårddisken. Dessutom kan du inte får ett meddelande om att spara fel.
 • När du lägger till knappar i en verktygsfältet Snabbåtkomst i ett dokument visas inte knapparna när du öppnar dokumentet igen.
 • När du förhandsgranskar en mötesförfrågan i mappen Skräppost skapar Outlook 2013 oväntat ett kalenderobjekt i kalendern.
 • Du har installerat på klöver Trail-plattformen för Microsoft Lync 2013 och visa video feeds i Lync 2013. I det här fallet visas video feeds i ordning.
 • När du öppnar ett e-postmeddelande i Outlook-2013 som ansluter till en Microsoft Exchange 2007-server i cachelagrat läge saknas information om avsändaren i visitkortet.

Referenser

Mer information om terminologin för programuppdateringar, klickar du på följande artikelnummer för att visa den artikel i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 2768342 - Senaste granskning: den 10 maj 2013 - Revision: 5.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office Home and Business 2013
 • Microsoft Office Home and Student 2013
 • Microsoft Office Personal 2013
 • Microsoft Office Professional 2013
 • Microsoft Office Professional Plus 2013
 • Microsoft Office Standard 2013
Nyckelord: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbhotfixallversions kbmt KB2768342 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2768342

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com