FIX: Onjuist aantal transacties in belasting testresultaten in Visual Studio 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2770576 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Neem het volgende scenario:
  • U maakt een load test voor uw website in Microsoft Visual Studio 2010.
  • U voegt sommige transacties aan web tests.
  • U hebt de load-test uitvoert.
  • U weergeven de belasting test samenvatting.
In dit scenario wordt het aantal transacties in de tabel van de transactie in de resultaten niet overeen met het aantal transacties in een overzicht van de belasting test.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze alleen van toepassing op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

U kunt dit probleem oplossen door contact op met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal aan ondersteuningsoproepen verbonden zijn, worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft productondersteuning van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

Deze hotfix moet u Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1 (SP1) geïnstalleerd hebben.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet de computer opnieuw opstarten na installatie van de hotfix als de bestanden niet worden gebruikt op het moment van installatie. Wij raden aan dat u alle onderdelen die betrekking hebben op Visual Studio 2010 sluit voordat u de hotfix installeert.

Informatie over bestanden

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
De algemene versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.visualstudio.qualitytools.webtestframework.dll10.0.40219.435395,93611-Dec-201204: 52x 86
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2770576 - Laatste beoordeling: donderdag 17 januari 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
  • Microsoft Visual Studio Agents 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbhotfixserver kbmt KB2770576 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2770576

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com