Office-genvägar för Aktivitetsfältet visas som tomma ikoner i Windows RT

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2783838 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Lösning

Om Office-genvägar för Aktivitetsfältet i Skrivbordetläge har ändrats till tomma vita ikoner i Windows-RT, använder detta löser det problemet automatiskt:

Viktigt! Detta löser detendast gäller Windows RT-enheter som har denUppdatering för Office Home & Student 2013 RT förhandsgranskning (KB 2748583)installeras från Windows Update. Det kanske bara på engelska. Men fungerar den automatiska korrigeringsfilen även för andra språkversioner av Windows hö

Dölj bildenVisa bilden
assets fixit1
Lös det här problemet
Microsoft Fix it
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit2Jag löser det själv

Om löser det inte fungerar eller om du hellre vill lösa problemet själv så här:

Först växla till skrivbordsläge och ta bort tomma genvägar
  • Med tryck, håller på tom genväg i några sekunder och släpp sedan. Knacka på Ta bort programmet från Aktivitetsfältet. Gör detta för varje tom ikon.
  • Med musen, högerklicka på varje tom ikon och välj sedan Ta bort programmet från Aktivitetsfältet.
Nu gå tillbaka till din startskärmen och re-pin varje RT Office-program i Aktivitetsfältet
  • Sök efter Office program plattor, till exempel Word RT med tryck, och trycka dit ned sida vid sida så att den markeras. Knacka på Fäst i Aktivitetsfältet.
  • Högerklicka på Office program plattor, till exempel Word RT med musenoch klicka sedan på Fästa i Aktivitetsfältet.

Nu starta ett Office Hem och Student 2013 RT-program i Aktivitetsfältet. Genvägen ska visas korrekt och inte får ett felmeddelande.

Mer Information

När du installerar den Uppdatering för Office Home & Student 2013 RT förhandsgranskning Office-genvägar för Aktivitetsfältet i Windows Update Skrivbordet läget kan visas som tomma vita ikoner. Du kan också få ytterligare fel från ikonen för genvägen program när du försöker använda den.

Egenskaper

Artikel-id: 2783838 - Senaste granskning: den 14 november 2012 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview
Nyckelord: 
kbmt KB2783838 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2783838

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com