Een nieuwe optie beschikbaar is die de actie PermanentlyDelete bewaren in een Exchange Server 2010-organisatie wordt uitgeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2793274 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Dit artikel bevat een nieuwe optie waarmee een parameter PermanentlyDeleteDisabled toegevoegd aan de cmdlet Set-OrganizationConfig . De parameter kan gebruikers de PermanentlyDelete bewaren actie verwijdert u permanent weergegeven items in een organisatie met Microsoft Exchange Server 2010 uitschakelen.

Opmerking De PermanentlyDelete bewaren actie verwijdert u permanent een bericht uit een postvak. Een bericht dat permanent is verwijderd, kan niet worden hersteld met behulp van de map herstelbare Items. Bovendien permanent verwijderde berichten niet worden geretourneerd door een zoekopdracht opsporen dat tenzij rechtszaak houdt of één item herstel is ingeschakeld voor de postbus.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door het volgende updatepakket te installeren:
2746164 Beschrijving van updatepakket 6 voor servicepack 2 voor Exchange Server 2010
Nadat u het updatepakket hebt toegepast, kunt u de volgende opdracht voor het uitschakelen van de actie PermanentlyDelete bewaren in een Exchange Server 2010-organisatie kunt uitvoeren:
Set-OrganizationConfig [-Identity OrganizationName] -PermanentlyDeleteDisabled $true

Opmerkingen
  • De parameter PermanentlyDeleteDisabled is standaard ingesteld op false. Daarom is de actie PermanentlyDelete bewaren ingeschakeld.
  • Als de parameter PermanentlyDeleteDisabled is ingesteld op true, wordt de actie PermanentlyDelete bewaren uitgeschakeld. Deze instelling wordt niet gewijzigd voor andere bewaarbeleid. Deze instelling alleen blokken de permanente verwijderen actie uit te voeren.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de cmdlet Set-OrganizationConfig :
Algemene informatie over de cmdlet Set-OrganizationConfig
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de codes van de handhaving en bewaarbeleid:
Informatie over bewaarbeleid tags en bewaarbeleid

Eigenschappen

Artikel ID: 2793274 - Laatste beoordeling: maandag 18 februari 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793274 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2793274

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com