Problem som kan uppstå när du har distribuerat System Center 2012 DPM SP1

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2801056 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Introduktion

Denna artikel innehåller en lista över problem som kan uppstå när du har distribuerat Microsoft System Center 2012 Data Protection Manager (DPM) Service Pack 1 (SP1). Problemen har lösts in av Microsoft.

Mer Information

Följande artiklar i Microsoft Knowledge Base beskrivs problem som uppstår när du har distribuerat System Center DPM för 2012. Klicka på artikelnumren nedan och läser artiklarna i Microsoft Knowledge Base. För att lösa problemen som beskrivs i artiklarna gäller snabbkorrigeringar som ingår i artiklar.


2799728 Virtuell dator anger ett pausat tillstånd eller en CSV-volymen kopplas från när du försöker skapa en säkerhetskopia av den virtuella datorn på ett kluster med Windows Server 2012
2801054 VSS_E_SNAPSHOT_SET_IN_PROGRESS-fel när du försöker säkerhetskopiera en virtuell dator i Windows Server 2012

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2801056 - Senaste granskning: den 21 januari 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft System Center 2012 Data Protection Manager Service Pack 1
Nyckelord: 
kbfix kbinfo kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2801056 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2801056

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com