FIX: Er is een update beschikbaar voor clusters van HPC Pack 2008 R2 die Microsoft Azure knooppunten bevatten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2802121 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Deze update corrigeert de volgende problemen opgelost die optreden kunnen wanneer u een Microsoft HPC Pack 2008 R2 cluster waarin Microsoft Azure knooppunten beheren:
  • Wanneer u probeert Microsoft Azure-knooppunten die zijn verbonden met een hoge beschikbaarheid head knooppunt plannen met een beleid voor beschikbaarheid, worden de knooppunten niet on line gebracht. De installatie kan mislukken omdat beide knooppunten hoofd probeert te starten van de knooppunten Microsoft Azure op hetzelfde moment. Deze hotfix schakelt het actieve head knooppunt voor deze actie.
  • Wanneer u off line nemen van actieve Microsoft Azure knooppunten, die knooppunten kunnen blijven zitten in de "Verwerkingsstop" staat. Dit probleem kan optreden als het knooppunt head of de server die als host voor de SQL-database van het cluster fungeert onder hoge belasting is wanneer de bewerkingen worden geprobeerd. Deze hotfix wordt het cluster meer resistent voor de time-out problemen.
  • Azure Microsoft knooppunten kunnen de status 'fout' invoeren door een probleem met de diagnostische gegevens/monitoring HPC-service. In dit geval wordt het knooppunt niet wordt vermeld als on line en beschikbaar voor gebruik totdat u deze opnieuw wordt opgestart. Deze hotfix lost het probleem waarbij de diagnostische service het knooppunt blokkeert.

Oplossing

Deze problemen oplossen door deze hotfix hebt toegepast. Deze hotfix moet worden uitgevoerd op alle knooppunten en clients.

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

U moet Microsoft HPC Pack 2008 R2 Service Pack 4 (SP4) geïnstalleerd om deze hotfix te kunnen hebben. Ga naar de volgende website van Microsoft Download Center voor meer informatie over HPC Pack 2008 R2 SP4:

HPC Pack 2008 R2 servicepack 4

Opstartinformatie

U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Informatie over vervanging

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd te achterhalen, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.

Voor de x 86-versie van Microsoft HPC Pack 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Clustermodel3.4.4179.0651,26422-Jan-201301:46Niet van toepassing
Configurationservice3.4.4179.0233,47222-Jan-201301:46Niet van toepassing
Voor de 64-bits versie van Microsoft HPC Pack 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Clustermodel3.4.4179.0651,26422-Jan-201301:46Niet van toepassing
Configurationservice3.4.4179.0233,47222-Jan-201301:46Niet van toepassing
Hpcazureruntime.cspkgNiet van toepassing36,938,76422-Jan-201303:17Niet van toepassing

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2802121 - Laatste beoordeling: zaterdag 21 juni 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft HPC Pack 2008 R2
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2802121 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2802121

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com