FIX: Is een update beschikbaar voor HPC Pack 2008 R2 clusters waarin Windows Azure-knooppunten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2802121 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Deze update corrigeert de volgende problemen opgelost die optreden kunnen wanneer u een Microsoft HPC Pack 2008 R2-cluster waarin Windows Azure knooppunten beheren:
  • Wanneer u probeert Windows Azure-knooppunten die zijn verbonden met een hoge beschikbaarheid head knooppunt plannen met een beleid voor beschikbaarheid, worden de knooppunten niet on line gebracht. De installatie mislukt mogelijk, omdat beide head knooppunten wilt starten Windows Azure knooppunten op hetzelfde moment. Deze hotfix schakelt de kop actief knooppunt voor deze actie.
  • Wanneer u off line nemen van actieve Windows Azure knooppunten, kunnen die knooppunten hangen in de "Verwerkingsstop" staat. Dit probleem kan optreden als het knooppunt head of de server die als host voor de SQL-database van het cluster fungeert onder hoge belasting is wanneer de bewerkingen worden geprobeerd. Deze hotfix wordt het cluster meer resistent voor de time-out problemen.
  • Windows Azure knooppunten kunnen de staat 'fout' invoeren door een probleem met de diagnostische gegevens/monitoring HPC-service. In dit geval wordt het knooppunt niet wordt vermeld als on line en beschikbaar voor gebruik totdat u deze opnieuw wordt opgestart. Deze hotfix lost het probleem waarbij de diagnostische service het knooppunt blokkeert.

Oplossing

Deze problemen oplossen door deze hotfix hebt toegepast. Deze hotfix moet worden uitgevoerd op alle knooppunten en clients.

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

U moet Microsoft HPC Pack 2008 R2 Service Pack 4 (SP4) geïnstalleerd om deze hotfix te kunnen hebben. Ga naar de volgende website van Microsoft Download Center voor meer informatie over HPC Pack 2008 R2 SP4:

HPC Pack 2008 R2 servicepack 4

Opstartinformatie

U moet de computer mogelijk opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Informatie over vervanging van

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.

Voor de x 86-versie van Microsoft HPC Pack 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Clustermodel3.4.4179.0651,26422-Jan-201301:46Niet van toepassing
Configurationservice3.4.4179.0233,47222-Jan-201301:46Niet van toepassing
Voor de x 64-versie van Microsoft HPC Pack 2008 R2
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Clustermodel3.4.4179.0651,26422-Jan-201301:46Niet van toepassing
Configurationservice3.4.4179.0233,47222-Jan-201301:46Niet van toepassing
Hpcazureruntime.cspkgNiet van toepassing36,938,76422-Jan-201303:17Niet van toepassing

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2802121 - Laatste beoordeling: donderdag 14 februari 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft HPC Pack 2008 R2
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2802121 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2802121

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com