KORRIGERA: Preauthenticated användare kan komma åt ytterligare platser även om användarsessionen har överskridit tidsgränsen i Forefront Unified Access Gateway 2010

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2812392 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 (UAG) innehåller funktioner för cross-site single sign-on (SSO). Kan användare som loggar in på en Forefront UAG plats access ytterligare Forefront UAG platser som är konfigurerade i cross-site-listan utan att behöva autentiseras igen. Forefront UAG 2010 kan en administratör definiera session timeout-värden i portal bål egenskaper.

I en Forefront UAG-webbplats som har konfigurerats för SSO cross-site medges preauthenticated användare med en befintlig cookie cross-site tillstånd åtkomst även om användarsessionen har överskridit tidsgränsen för sessionen definierade portal bål.


Lösning

Lös problemet genom att installera service Pack-uppdateringen som beskrivs i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:

2744025 Beskrivning av Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 3

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Referenser

Mer information om hur du implementerar cross-site single sign-on och bål session timeout-värden finns på följande Microsoft TechNet-webbplatser:

Implementera cross-site single sign-on för Forefront Unified Access Gateway (UAG)

Forefront Unified Access Gateway (UAG) bål egenskaper hjälp
Mer information om terminologin för programuppdateringar får du om du klickar på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 2812392 - Senaste granskning: den 20 februari 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 2
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2812392 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2812392

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com