FIX: Een beheerpunt ervaringen hoog CPU-gebruik of het hoge geheugenverbruik in System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2823071 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U hebt een Management Point geïnstalleerd op een siteserver in Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2. In sommige gevallen, zoals scenario's met een lage schijfruimte, treden het Management Point hoog CPU-gebruik of hoge geheugenverbruik. Dit kan resulteren in een daling van de algehele prestaties.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u Service Pack 2 voor System Center 2007 Configuration Manager geïnstalleerd hebben.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix toepast.

Opmerking Wij raden aan dat de Configuration Manager Administration Console sluit voordat u dit hotfix-pakket installeert.

Vervanging van hotfixes

Dit hotfix-pakket wordt vervangen door het Mp.msi-bestand dat is opgenomen in de volgende hotfix:

2504229 Een client met System Center Configuration Manager 2007 SP2 kan niet registreren met het management point nadat een reeks OSD taak het besturingssysteem opnieuw installeren
Opmerking Andere bestanden die zijn opgenomen in de hotfix is geen vervanging van dit hotfix-pakket 2504229.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Ccmexec.exe4.0.6487.2229766,64001 Feb 201019:40x 86
MP.msiNiet van toepassing9,338,36801 Feb 201019:40Niet van toepassing
Sccm2007ac-sp2-kb2823071-x 86-enu.mspNiet van toepassing1,422,84820-Mrt-201310:19Niet van toepassing

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen door de computer opnieuw opstarten. Bovendien moet u opnieuw het management point.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie voor meer informatie over terminologie voor software-update Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2823071 - Laatste beoordeling: donderdag 16 mei 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2823071 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2823071

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com