FIX: De status van de inhoud van een pakket blijft hangen in "Bezig - inhoud wachten" status in System Center 2012 Configuration Manager SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2828900 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • Configureert u een primaire site Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1 (SP1) en een secundaire site System Center 2012 Configuration Manager SP1.
  • U kunt een pakket maken op de primaire site.
  • U distribueert het pakket naar het distributiepunt van de secundaire site.
  • Het pakket op het distributiepunt van de secundaire site te valideren nadat de status van de inhoud wordt gelezen Succes.
  • U controleert de status van de inhoud wordt gelezenSucces Nadat de validatie is voltooid.
  • U met de rechtermuisknop op het pakket en selecteer vervolgensUpdate-distributiepunt.

In dit scenario wordt blijft de status van de inhoud hangen in Bezig - wachten op inhoudstatus in plaats van Succes status.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u beschikken over Cumulatieve Update 1 voor System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1 geïnstalleerd.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix toepast.

Opmerking Wij raden aan dat u de Configuration Manager Administration Console sluit voordat u dit hotfix-pakket installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Update.SQLNiet van toepassing15,32322-Feb-201318:15


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie voor meer informatie over het installeren van deze cumulatieve update Update System Center 2012 Configuration Manager en Nieuwe cumulatieve update servicemodel voor System Center 2012 Configuration Manager.

Zie voor meer informatie over terminologie voor software-updateBeschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2828900 - Laatste beoordeling: donderdag 18 april 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbHotfixServer kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2828900 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2828900

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com