FIX: Sommige toegevoegde toegangsaccounts voor een pakket ontbreekt mogelijk op onderliggende sites van Systems Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2830195 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • U kunt een pakket maken in Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2 (SP2).
  • U meerdere toegangsaccounts voor het pakket.
  • U update meerdere keren het pakket door aanvullende toegangsaccounts toe te voegen.

In dit scenario meer dan 20 procent van de toegang tot accounts die u hebt toegevoegd aan het pakket ontbreekt mogelijk op onderliggende sites.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de Configuration Manager wordt gestart een pakket naar de onderliggende site voordat u de provider processen van Configuration Manager alle acties voor het pakket te distribueren.

In System Center Configuration Manager 2007 wanneer meerdere acties worden uitgevoerd op een pakket snel achtereen een melding voor elke actie ingevoerd in de tabel PkgNotification in de Microsoft SQL Server-database. Als u 100 meer distribution points aan een pakket toevoegt, kunt u voor 100 vermeldingen voor het pakket, worden ingevoerd in de tabel PkgNotification. Wanneer de eerste kennisgeving is ontvangen, wordt de service SQL Monitor Configuration Manager voor het verwerken van de actie.

Bij het starten van Configuratiebeheer opgevraagd voor alle pakket-objecten die een actie in behandeling zijn. Configuration Manager verwerkt deze acties in de volgorde waarin ze zijn ontvangen. Als deze acties niet in de juiste volgorde worden verwerkt, kan de onderliggende site de acties die zijn opgegeven door de bovenliggende site niet correct verwerkt. De onderliggende site worden daarom niet gesynchroniseerd met de bovenliggende site.

Meldingen voor pakketten worden gegenereerd wanneer u een van de volgende acties uitvoert:
  • Toevoegen of verwijderen van een pakket
  • De eigenschappen van een pakket wijzigen
  • Een pakket bijwerken
  • Toevoegen, verwijderen of bijwerken van een distributiepunt
  • Toevoegen, verwijderen of wijzigen van een programma
  • Toevoegen, verwijderen of wijzigen van een toegangsaccount voor het pakket

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u System Center Configuration Manager 2007 SP2 geïnstalleerd hebben.

Informatie over het register

Om de hotfix in dit pakket te gebruiken, hoeft u geen wijzigingen aan te brengen in het register.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix toepast.

Opmerking Wij raden aan dat u de Configuration Manager Administration Console sluit voordat u dit hotfix-pakket installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Basesvr.dll4.0.6487.22311,746,58401 Feb 201019:50x 86


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie voor meer informatie over het installeren van deze cumulatieve update Update System Center 2012 Configuration Manager en Nieuwe cumulatieve update servicemodel voor System Center 2012 Configuration Manager.

Zie voor meer informatie over terminologie voor software-update Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2830195 - Laatste beoordeling: maandag 22 april 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2830195 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2830195

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com