DMP överföring anger en felaktig loop i System Center 2012 Konfigurationshanteraren Service Pack 1

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2832598 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Föreställ dig följande:
 • Du har en kumulativ uppdatering 1 för System Center 2012 Konfigurationshanteraren (ConfigMgr) servicepack 1 installerat.
 • Du installerar en fristående primär platsserver eller en hierarki i ConfigMgr miljö.
 • Du skapar en Windows Intune-prenumeration och sedan installerar du Windows Intune-koppling.
 • Tjänsten Windows Intune ger vissa undantag mellan dataöverföringarna när Windows Intune första överföringen startar.
I det här fallet komponenten DMP överföring försöker kontinuerligt skicka meddelanden i kö (varje sekund), och försök att överföra till Windows Intune misslyckas. Ta reda på om du har det här problemet finns på Mer Information avsnitt.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda de problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen är endast till för datorer med problemet som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ni inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning, finns en "Snabbkorrigeringen är tillgänglig" längst upp i den här Knowledge Base-artikeln. Inte kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller för att skapa en serviceförfrågan, finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Snabbkorrigeringen är tillgänglig"-formuläret visar de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering är tillgänglig för det aktuella språket.

Förutsättningar

Om du vill installera den här snabbkorrigeringen måste du ha Kumulativ uppdatering 1 för System Center 2012 Konfigurationshanteraren Service Pack 1 installerat.

Information om omstart

Du behöver inte starta om datorn när du har installerat snabbkorrigeringen.

Obs! Vi rekommenderar att du stänger administrationskonsolen Konfigurationshanteraren innan du installerar det här snabbkorrigeringspaketet.

Ersättningsinformation

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte någon tidigare utgiven snabbkorrigering.

Filinformation

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har de filattribut (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (UTC). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid kan du använda den Tidszon fliken i den Datum och tid objekt på Kontrollpanelen.

Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatumTidPlattform
Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.dataupload.dll5.0.7804.120832,43223-Feb-201301:40x 64

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Ta reda på om du drabbats av problemet på den primära platsservern ConfigMgr Kontrollera filen Dmpuploader.log för följande fel sekvens:
 • En serie av felmeddelanden som har en sista synkronisering version av följande slag:

  StartUpload för replikering grupp CloudDmp sista synkronisering version 0... SMS_DMP_UPLOADER datumtid 80 (0x0050)

  StartUpload för replikering grupp CloudDmp sista synkronisering version 0... SMS_DMP_UPLOADER datumtid 80 (0x0050)
 • Följt av ett felmeddelande av följande slag när någon av dataöverföringarna avbryts:

  Fel: Överföra överföring d3a29650-b117-4fd1-b1f5-45af089198e4 block-ID 1 misslyckades med felkod ABORT och fel kod NoError SMS_DMP_UPLOADER datumtid 80 (0x0050)
 • Och sedan följt av en serie av felmeddelanden som liknar följande när överföringen fortsätter att fungera:

  Fel: StartUpload undantag: [servern kunde inte behandla begäran eftersom ett internt fel. Mer information om felet antingen aktivera IncludeExceptionDetailInFaults (från ServiceBehaviorAttribute eller beteendet <serviceDebug>konfiguration) på servern för att skicka undantagsinformationen till klienten, eller aktivera spårning enligt dokumentationen för Microsoft.NET Framework 3.0 SDK och kontrollera serverns spårningsloggar.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>datumtid 80 (0x0050)

  Fel: StartUpload undantag: [servern kunde inte behandla begäran eftersom ett internt fel. Mer information om felet antingen aktivera IncludeExceptionDetailInFaults (från ServiceBehaviorAttribute eller beteendet <serviceDebug>konfiguration) på servern för att skicka undantagsinformationen till klienten, eller aktivera spårning enligt dokumentationen för Microsoft.NET Framework 3.0 SDK och kontrollera serverns spårningsloggar.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>datumtid 80 (0x0050)

Referenser

Mer information om terminologin för programuppdateringar finns Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar.

Egenskaper

Artikel-id: 2832598 - Senaste granskning: den 9 maj 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2832598 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2832598

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com