iOS-enheter kan inte synkronisera postlådor i Exchange Server 2010-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2860037 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att många användare synkronisera sina postlådor i en miljö med Microsoft Exchange Server 2010 med Apple-enheter som iPhone eller iPad. Dessa Apple-enheter med iOS 5.0 eller iOS 6.0 eller en senare version än iOS 5.0 eller iOS 6.0. I den här situationen uppstår hög CPU-användning (ca 80-100 procent) på klientåtkomstservern (CAS). Sedan synkroniseringarna misslyckas och användare kan inte ta emot e-post.

Orsak

Det här problemet uppstår på grund av en ineffektiv bandbreddsbegränsning objekt pool som används för synkronisering. Låsa systemet används för att allokera bufferten i poolen att trådar som är avsedda för enskilda användare och som krävs för att vänta längre tid under hög belastning. Längden på kön väntar håller ökar och därför slutanvändarmiljön försämras.

Lösning

Lös problemet genom att installera följande samlade:
2866475 Beskrivning av Samlad uppdatering 2 för Exchange Server 2010 SP3

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Produkter från andra tillverkare som diskuteras i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, underförstådda eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Egenskaper

Artikel-id: 2860037 - Senaste granskning: den 13 augusti 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 på följande plattformar
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2860037 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2860037

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com