FIX: Geselecteerde objecten schudden in een project SSIS 2012 nadat u cumulatieve Update 6 voor SQL Server 2012

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2883424 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • U toepassen cumulatieve Update 6 voor Microsoft SQL Server 2012 op een exemplaar van Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS).
  • U opent een SSIS-project en u wilt enkele wijzigingen doorvoeren in het project in Microsoft SQL Server Data Tools (SSDT).
  • Selecteert u verschillende objecten en u probeert te slepen naar het ontwerpvenster. U probeert bijvoorbeeld naar de positie van een taak in de ontwerpweergave Controlestroom of de positie van een component in de ontwerpweergave voor Data Flow taak.
In dit scenario schud de geselecteerde objecten terwijl u deze slepen en u kunt geen positie nauwkeurig op het ontwerpvlak.

Oplossing

Het probleem is in eerste instantie opgelost in de volgende cumulatieve update van SQL Server.

Cumulatieve Update 7 voor SQL Server 2012 SP1

Over cumulatieve updates voor SQL Server

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Elke nieuwe cumulatieve update voor SQL Server bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige cumulatieve update. Bekijk de meest recente cumulatieve updates voor SQL Server:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Informatie over hotfix-pakket

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar is voor downloaden, dan is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service en Support of om een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het werk ' Hotfix beschikbaar downloaden' formulier geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Meer informatie

Informatie over bestanden

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
De algemene versie van dit updatepakket heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd te achterhalen, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatum Tijd Platform
Microsoft.SQLServer.integrationservices.Graph.dll11.0.3387.02,175,16803-Okt-201322:06x64
Microsoft.SQLServer.integrationservices.Graph.dll11.0.3387.02,175,16803-Okt-201322:06x 86
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2883424 - Laatste beoordeling: dinsdag 19 november 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbautohotfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbhotfixserver kbmt KB2883424 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2883424

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com