FIX: Trage prestaties in SQL Server 2012 of SQL Server-2014 wanneer u een index op een soort ruimtelijke gegevens een grote tabel maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2887899 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een index te maken probeert (met behulp van CREATE INDEX of ALTER INDEX) op een soort ruimtelijke gegevens een grote tabel, kan Microsoft SQL Server 2012 of SQL Server-2014 tegenvallen. Hier vindt u veel spinlock-contentions op SOS_CACHESTORE en SOS_SELIST_SIZED_SLOCK.

Oplossing

Het probleem is in eerste instantie opgelost in de volgende cumulatieve update van SQL Server.

Cumulatieve Update 1 voor SQL Server 2014

Cumulatieve Update 7 voor SQL Server 2012 SP1

Over cumulatieve updates voor SQL Server

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Elke nieuwe cumulatieve update voor SQL Server bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige cumulatieve update. Bekijk de meest recente cumulatieve updates voor SQL Server:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Informatie over hotfix-pakket

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar is voor downloaden, dan is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service en Support of om een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix is als Download beschikbaar' wordt weergegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Meer informatie

Spinlocks beschermen de common language runtime (CLR) procedure vermeldingen in de cache. Het queryplan voor een index gemaakt of gewijzigde betreft gewoonlijk een operator Apply of de exploitant van een Geneste lus . De buitenzijde van de JOIN -bewerking is rijen uit de tabel ruimtelijke retourneren en de ruimtelijke functie te rijden. Elke keer dat de functie wordt aangeroepen, kan een spinlock worden gebruikt. Wanneer de query wordt uitgevoerd met een hoge mate van parallellisme, komen de spinlocks een knelpunt. In het volgende diagram is een voorbeeld van een ruimtelijke plan.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Ruimtelijke planning

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over een ander probleem met de prestaties wanneer u een index op een soort ruimtelijke data van een grote tabel in SQL Server 2012 maken, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
2887888 FIX: Verminderde prestaties in SQL Server wanneer u een index op een soort ruimtelijke gegevens een grote tabel in een exemplaar van SQL Server 2012 maken

Eigenschappen

Artikel ID: 2887899 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 april 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2014 Developer
  • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2014 Standard
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2887899 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2887899

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com