Åtgärda: Dåliga prestanda i SQL Server 2012 eller SQL Server-2014 när du skapar ett index i en stor tabell rumsliga data av typen

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2887899 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När du försöker skapa ett index (med hjälp av CREATE INDEX eller ALTER INDEX) i en stor tabell rumsliga data av typen kan Microsoft SQL Server 2012 eller SQL Server-2014 fungera dåligt. Du kan hitta många spinlock contentions på SOS_CACHESTORE och SOS_SELIST_SIZED_SLOCK.

Lösning

Problemet korrigerades först i följande kumulativ uppdatering av SQL Server.

Kumulativ uppdatering 1 för SQLServer 2014

Kumulativ uppdatering 7 för SQL Server 2012 SP1

Om samlade uppdateringar för SQL Server

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Varje ny kumulativ uppdatering för SQL Server innehåller alla snabbkorrigeringar och alla säkerhetskorrigeringar som ingick i den tidigare kumulativa uppdateringen. Checka ut de senaste kumulativa uppdateringarna för SQL Server:
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Paketet Snabbkorrigeringsinformation-uppdatering

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen bara för system där just detta problem.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning visas avsnittet "Hämtning av snabbkorrigering" överst i denna Knowledge Base-artikel. Om inte visas i det här avsnittet kan du skicka en begäran till Microsofts kundtjänst och Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller skapa en serviceförfrågan finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Formuläret "Hämtning av snabbkorrigering" visar de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig på. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Mer Information

Spinlocks skydda cacheposter för common language runtime (CLR) förfarande. Frågeplan för ett skapade eller ändrade index är oftast verksamhetsutövare tillämpa eller ansvarig för Kapslade Loop . Den yttersta sidan av operationen JOIN returnerar rader från tabellen spatial och köra funktionen spatial. Varje gång som funktionen anropas kan en spinlock användas. När frågan körs med hög grad av parallellitet, kan spinlocks bli en flaskhals. Följande bild är ett exempel på en spatial plan.

Dölj bildenVisa bilden
Spatial plan

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Referenser

Mer information om en annan prestandaproblem när du skapar ett index i en stor tabell i SQL Server 2012 rumsliga data av typen klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2887888 KORRIGERA: Dåliga prestanda i SQL Server när du skapar ett index i en stor tabell i en instans av SQL Server 2012 rumsliga data av typen

Egenskaper

Artikel-id: 2887899 - Senaste granskning: den 22 april 2014 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 på följande plattformar
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2014 Developer
  • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2014 Standard
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2887899 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2887899

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com