Logga in formatet för Outlook Web App på mobila enheter har inte justerats efter cmdlet Set-OwaVirtualDerictory i en miljö med Exchange Server 2013

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2889786 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att du har konfigurerat en fullständig domän loggar in format (Domän\användare) för Outlook Web App genom att köra cmdletSet-OwaVirtualDirectoryi Exchange Management Shell (EMS) i en miljö med Microsoft Exchange Server-2013. När du försöker logga in på Outlook Web App med hjälp av en mobil enhet, till exempel en Apple iOS-enhet eller Windows Phone 8 sidan logga in på Outlook Web App uppmanas du att ange din e-postadress i stället för att ange autentiseringsuppgifter i det "Domän\användare"format.

Orsak

Det här problemet uppstår eftersom Outlook Web App etiketter är hårdkodad för mobila enheter. Därför fungerar inte anpassade tecken i formatet.

Lösning

Lös problemet genom att installera följande kumulativa uppdatering:
2892464 Beskrivning av kumulativ uppdatering 3 för Exchange Server 2013

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om cmdlet Set-OwaVirtualDirectory finns på följande Microsoft-webbplats:
Allmän information om cmdlet Set-OwaVirtualDirectory
Mer information om hur du konfigurerar formatet för hela domänen för Outlook Web App finns på följande Microsoft-webbplats:
Så här konfigurerar du formulärbaserad autentisering för Outlook Web App
Information om tredje parts ansvarsfriskrivning

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Produkter från andra tillverkare som diskuteras i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, underförstådda eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Egenskaper

Artikel-id: 2889786 - Senaste granskning: den 26 november 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2889786 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2889786

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com