FIX: Er treden mislukte query's wanneer u een MDX-query's in SSAS 2008 uitvoert

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2901479 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer bij het uitvoeren van sommige multidimensionale expressies (MDX)-query's met een of meer benoemde sets en een kruisverbinding uitstrekt Microsoft SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS 2008), u mayexperience mislukte query's gebruiken.Als u de Msmdsrv.log inschakelt, kan de volgende vermelding aanwezig zijn:
Bericht: (bron: \\? \<PATH>\msmdsrv.log</PATH>Type: 3, categorie: 256, gebeurtenis-ID: 0xC1000016)

Bijbehorende fout in het gebeurtenislogboek van NT App:

Fout<Time> MSOLAP22 (256) "de beschrijving voor gebeurtenis-ID 22 van bron <AnalysisServerName>kan niet worden gevonden. Op het onderdeel dat deze gebeurtenis is niet geïnstalleerd op uw lokale computer of de installatie is beschadigd. U kunt installeren of herstellen van de component op de lokale computer.

Als de gebeurtenis zich heeft voorgedaan op een andere computer, moest de weergave-informatie aan de gebeurtenis worden opgeslagen.

De volgende informatie is opgenomen in de gebeurtenis:

Interne fout: Er is een onverwachte uitzondering opgetreden.</AnalysisServerName></Time>

Oplossing

Het probleem is in eerste instantie opgelost in de volgende cumulatieve update van SQL Server.

Cumulatieve Update 14 voor de SQL Server 2008 SP3

Over cumulatieve updates voor SQL Server

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Elke nieuwe cumulatieve update voor SQL Server bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige cumulatieve update. Bekijk de meest recente cumulatieve updates voor SQL Server:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2901479 - Laatste beoordeling: dinsdag 19 november 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3
  • Microsoft SQL Server 2008 Analysis Services
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2901479 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2901479

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com