Toepassingen die gebruikmaken van dynamische variabele lijsten zijn niet geïnstalleerd in System Center 2012 Configuration Manager SP1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2913703 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • U hebt een aanvraag die niet de optietoestaan deze toepassing te installeren van de toepassing installeren taak reeks actie zonder wordt ingezetis geselecteerd.
  • U implementeert een reeks taken die gebruikmaakt van de Toepassing installerenstap en waarvoor de optievoor het installeren van de volgende toepassingengeselecteerd en het verwijzen naar de toepassing die wordt vermeld in stap 1.
  • Later wijzigingen aanbrengt in de toepassing en schakel het selectievakjetoestaan deze toepassing te installeren van de toepassing installeren taak reeks actie zonder wordt ingezet .
  • U maakt een nieuwe volgorde of de volgorde van de bestaande taken wijzigen en implementeert u de volgorde van de taken, terwijl de optie voor hetinstalleren van toepassingen op basis van dynamische variabele lijstis geselecteerd.

In dit scenario wordt de Toepassing installerenstap van de volgorde van de nieuwe of gewijzigde taken niet worden uitgevoerd in Microsoft System Center 2012Configuration Manager, andapplications die gebruikmaken van dynamische variabele lijsten zijn niet geïnstalleerd.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Installatie-informatie

Opmerking Deze hotfix is van toepassing op site-servers.

U lost dit probleem voor een bestaande toepassing nadat u deze hotfix hebt toegepast, moet u deze stappen volgen:
  1. Schakel het selectievakjetoestaan deze toepassing te installeren van de toepassing installeren taak reeks actie zonder wordt ingezetin de toepassingseigenschappen van de en de wijzigingen vervolgens toepassen.
  2. Schakel het selectievakjetoestaan deze toepassing te installeren van de toepassing installeren taak reeks actie zonder wordt ingezetin de toepassingseigenschappen van de en de wijzigingen vervolgens toepassen.

OpmerkingNieuwe en bestaande toepassingen die niet worden gedistribueerd hoeft u deze extra stappen nadat de update is geïnstalleerd.

Vereisten

Deze hotfix moet u beschikken overCumulatieve Update 3 voor System Center 2012Configuration die managerservice Pack 1 geïnstalleerd.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix toepast.

Opmerking Het is raadzaam Configuration Manager Administration Console te sluiten voordat u dit hotfix-pakket toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd te achterhalen, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Basesvr.dll5.0.7804.14054,038,83201-Sep-201301:25x64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie voor meer informatie over de volgorde van de taak Toepassing installerenVolgorde stappen in Configuration Manager op de Microsoft TechNet-website.

Zie de terminologiedie door Microsoft wordt gebruikt om softwareupdates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2913703 - Laatste beoordeling: woensdag 29 januari 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbqfe kbautohotfix kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2913703 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2913703

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com