Cikk azonosítója: 306525 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ez a cikk Microsoft Windows 2000 rendszerre vonatkozó változata:327850.
Ez a cikk a Microsoft Windows Millennium Edition rendszerre vonatkozó változata:268331.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ez a cikk a figyelmeztesse, ha fontos frissítések érhetők el a számítógépet a Windows automatikus frissítési szolgáltatásának beállítását ismerteti. Megadhatja az ütemezés szerint telepítse a frissítéseket a számítógépre történő is.

Megjegyzés: Tapasztalt felhasználók és informatikai szakemberek számára is konfigurálása automatikus frissítések szolgáltatás Active Directory környezetben csoportházirend segítségével, vagy a rendszerleíró adatbázis beállításait, nem Active Directory környezetben. További információt az automatikus frissítési szolgáltatás konfigurálása e módszerekkel kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
328010 Hogyan lehet az automatikus frissítési szolgáltatás konfigurálása a csoportházirenddel vagy a rendszerleíró adatbázis használatával

Előfeltételek

Az automatikus frissítések szolgáltatás legújabb verzióját használja.

A cikk feltételezi, hogy az automatikus frissítések szolgáltatás használja. Az automatikus frissítések szolgáltatás a Windows XP Service Pack 2 és újabb, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, és Windows 8.1 része. További információt az automatikus frissítés funkció a Windows 8 és 8.1 bővebben a Microsoft következő weboldalán talál:
Windows Update: Gyakori kérdések
Ha Windows XP Professional, Windows XP Home Edition és Windows XP 64-Bit Edition rendszert telepítse szerezze be az automatikus frissítések szolgáltatás a Windows XP SP2 vagy a Windows XP Service Pack 3 (SP3). Ha Windows XP Professional, Windows XP Home Edition és Windows XP 64-Bit Edition rendszert telepítse szerezze be az automatikus frissítések szolgáltatás a Windows XP SP2 vagy a Windows XP Service Pack 3 (SP3). SP2 szervizcsomag beszerzéséről további információt az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése
Megjegyzés: Vagy Windows XP SP3 szervizcsomag telepítéséhez telepítve a Windows XP SP2 vagy Windows XP SP1a kell rendelkeznie.

Jelentkezzen be a számítógépre rendszergazdaként.

A Windows XP Home Edition összetevőinek telepítéséhez vagy az automatikus frissítések szolgáltatás konfigurálásához rendszergazdaként kell bejelentkeznie. A Windows XP Professional rendszerben rendszergazdaként vagy a Rendszergazdák csoport tagjaként kell bejelentkeznie.
http://support.microsoft.com/gp/Admin
A Windows Vista és Windows 7 rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér.

Megjegyzés:Ha a számítógép hálózathoz van csatlakoztatva, a hálózati házirend beállításai megakadályozhatják a jelen cikkben ismertetett eljárások befejezése. Forduljon a hálózati rendszergazdához, ha nincs jogosultsága a művelet végrehajtásához.

Kapcsolja be, és az automatikus frissítések szolgáltatással

Kapcsolja be az automatikus frissítéseket. Nekünk meg az automatikus frissítések bekapcsolása, folytassa a "Javítsa ki a nekem"szakasz. Ha lenne inkább bekapcsolja az automatikus frissítések magának, látogasson el a "Én javítás"szakasz.

Javítsa ki a nekem

A probléma automatikus javításához kattintson a probléma megoldásához hivatkozásra. Majd a Fájl letöltése párbeszédpanelen a Futtatás parancsra, és kövesse a varázsló lépéseit.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Az automatikus frissítések bekapcsolásaAz automatikus frissítések kikapcsolása
A probléma megoldásához
Microsoft Fix it 50362
A probléma megoldásához
Microsoft Fix it 50363


Megjegyzés: Ez a varázsló angolul csak lehet; azonban az automatikus javítást is működik a Windows más nyelvű verziói.

Megjegyzés: Ha nem azon a számítógépen, amelyen a problémát, az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD Lemezre mentheti, és futtassa azt a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Én javítás

A Windows 8 és a Windows 8.1

Kapcsolja be az automatikus frissítéseket, saját maga, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Nyissa meg a Windows Update lehúzásával az a képernyő jobb szélén található (vagy egér használata, szerint mutasson a képernyő jobb alsó sarkában, és az egérmutató mozgatása), ezután koppintson vagy Beállításokgombra kattint, ütögetve vagy megnyitásához kattintson a Módosítás beállításai, és ezután koppintson vagy kattintson a frissítés és a helyreállítási.
 2. Koppintson vagy kattintson a Kiválasztás hogyan frissítések telepíthetők.
 3. Csoportban fontos frissítések, a kívánt beállítást.
 4. Az ajánlott frissítések, jelölje ki a ajánlott frissítések a fontos frissítések fogadása ugyanúgy jelölőnégyzetet, és kattintson az Alkalmazgombra.

A Windows Vista és Windows 7

Kapcsolja be az automatikus frissítéseket, saját maga, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a <b00> </b00>Start, típus A Windows update a Keresés mezőbe, és a programok listájában kattintson a Windows Update .
 2. A bal oldali ablaktáblán kattintson a Beállítások módosítása.
 3. Válassza ki a kívánt beállítást.
 4. A ajánlott frissítések, jelölje be a ajánlott frissítések a fontos frissítések fogadása ugyanúgy vagy az ajánlott frissítések felsorolása letöltéskor, telepítéskor vagy jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.

A Windows XP

Kapcsolja be az automatikus frissítéseket, saját maga, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Startmenü Futtatásparancsára típusa sysdm.cpl parancsot, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT.
 2. Kattintson az Automatikus frissítések fülre, és jelölje ki az alábbi lehetőségek közül. Azt javasoljuk, hogy az Automatikus (ajánlott) automatikusan a számítógéphez ajánlott frissítések letöltése és telepítése lehetőséget választja.
  • Automatikus (ajánlott automatikusan) a számítógéphez ajánlott frissítések letöltése és telepítése

   Ha ezt a beállítást választja, a Windows érzékeli az online, és a frissítések Windows Update webhelyen vagy a Microsoft Update webhelyen a számítógép használja az internetkapcsolat. Frissítések automatikusan letöltődnek a háttérben, és nem kell értesíteni, vagy zavarja. Ha a frissítések letöltése folyamatban van egy ikon jelenik meg a tálca értesítési területén. Az ikonra kattintva megjelenítheti a letöltés állapota is mutathat. A letöltés befejeződése után más üzenet jelenik meg az értesítési területen, így átnézheti a telepítésre ütemezett frissítések.
   • Kattintással jelölje ki, és az idő az ütemezett frissítések letöltése és telepítése. Az automatikus frissítések a nap bármely időpontjára ütemezheti. Azonban a számítógépen kell lennie az ütemezett időpontban a frissítések telepítését.
   • Ha szeretné, telepítse a frissítéseket, amint befejezi a letöltés. Ehhez kattintson a letöltés üzenet (vagy update ikon), majd kattintson a telepítésgombra. Ha nem szeretné telepíteni a frissítéseket a letöltés befejezésekor, a Windows a telepítés kezdése a beállított ütemezés.
  • Frissítések legyenek automatikusan letöltve, de én döntöm el, mikor telepítem azokat

   Ha ezt a beállítást választja, a Windows érzékeli az online, és használja az Internet-kapcsolat számára automatikusan frissítéseket letölteni a Windows Update webhelyről vagy a Microsoft Update webhelyről. Ha a frissítések letöltése folyamatban van egy ikon jelenik meg a tálca értesítési területén. Az ikonra kattintva megjelenítheti a letöltés állapota is mutathat. A letöltés befejeződése után más üzenet jelenik meg az értesítési területen, így átnézheti a telepítésre ütemezett frissítések.
   • Ha a letöltött frissítést telepíteni szeretné, kattintson az üzenetre (vagy update ikon), majd válasszuk a frissítés telepítéséhez telepítse .
   • Ha nem szeretné, hogy a letöltött frissítés telepítése, kattintson a Részletekgombra, és kattintson a Tovább gombra törölje a jelet a jelölőnégyzetből, amely frissítés elutasításához.
  • Értesítést kérek, de nem letöltöm és telepítem azokat

   Ha ezt a beállítást választja, a Windows érzékeli az online, és keresse meg a Windows Update webhelyről vagy a Microsoft Update webhelyről letölthető Internet-kapcsolat segítségével. Az automatikus frissítések ikon és üzenet akkor jelenik meg a tálca értesítési területén új frissítések érhetők el letöltése vagy telepítése során.
   • Kattintson az ikonra vagy az üzenet a frissítések megtekintéséhez. Ha nem szeretné letölteni a kiválasztott frissítési, törölje a jelet a négyzetből frissítés melletti jelölőnégyzetet. Kattintson a Letöltés megkezdése a kijelölt frissítések letöltése gombra. Az Automatikus frissítések szolgáltatás ikonja a tálca értesítési területén marad, a frissítések letöltése közben. Az ikonra kattintva megjelenítheti a letöltés állapota is mutathat.
   • A letöltés befejeződése után, amely készen áll a frissítések telepítéséhez az értesítési terület szerint más üzenet jelenik meg. Kattintson az Automatikus frissítések szolgáltatás ikonjára vagy üzenetére, majd telepítse a frissítések telepítéséhez.
 3. Kattintson az OK gombra.
További információt az automatikus frissítések ütemezéséről kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
327838 A Windows XP, Windows 2000 vagy Windows Server 2003 automatikus frissítések ütemezéséről

A Windows beállítása a függőben lévő frissítésekről történő értesítésre

Töltse le, vagy a frissítések telepítése előtt értesítést küld az automatikus frissítések konfigurálásakor a Windows értesíti a, ikon és üzenet megjelenítése a tálca értesítési területén.

Ha nem szeretné letölteni, vagy azonnal telepíteni a frissítést, kattintson a automatikus frissítések ikonra vagy az üzenetre, a tálca értesítési területén, majd Emlékeztessen később az Automatikus frissítések párbeszédpanelen. Az Emlékeztető párbeszédpanelen adja meg az emlékeztető megjelenítése előtt várakozási idő.

Ha az emlékeztető letöltésre vonatkozik, a Windows emlékezteti csak amikor csatlakozik az internethez. Ha az emlékeztető telepítéséhez Windows emlékezteti a megadott ütemezés szerint.

Letöltés felfüggesztése vagy újraindítása

Miután a letöltési folyamat elindult, felfüggesztése, vagy bármikor újraindítható. Ha az internetkapcsolatot, vagy indítsa újra a számítógépet a letöltési folyamat felfüggesztése után, a Windows automatikusan újraindítja a letöltést, amikor legközelebb csatlakozik az internethez.

A letöltés szüneteltetésének vagy újraindításának:
 1. Letöltés közben kattintson az értesítési területen látható ikonra, és kattintson a Felfüggesztés.
 2. Ha készen áll a Windows indítása újra letölteni, kattintson az Automatikus frissítés ikonra, és kattintson a Folytatás.

Elutasított frissítések visszaállítása

Ha úgy dönt, hogy nem tölti le valamelyik frissítést, újra felajánlja a frissítést az automatikus frissítések is kéri. Az elutasított frissítések visszaállításához:
 1. Kattintson a Startmenü Futtatásparancsára típusa sysdm.cpl parancsot, majd nyomja le az Adja meg.
 2. Kattintson az Automatikus frissítések fülre, és kattintson a korábban elrejtett frissítések visszaállítása.
 3. Az elutasított frissítések visszaállításához az Igen gombra.

Automatikus frissítések kikapcsolása

Ha szeretné kikapcsolni az automatikus frissítések, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Startmenü Futtatásparancsára típusa sysdm.cpl parancsot, majd nyomja le az Adja meg.
 2. Kattintson az Automatikus frissítések fülre, és jelölje ki az Automatikus frissítések kikapcsolása.
 3. Kattintson az OK gombra.

A következő lépések

Ha ezeket a lépéseket a meg nem működött, a Microsoft ügyfél webhely segítségével más megoldások keresésére. A Microsoft ügyfél webhelye által nyújtott szolgáltatások a következők:
 • Kereshető Tudásbázis: A műszaki tanácsadási információk és Microsoft-termékekhez készült segítségnyújtó eszközök keresése.
 • Megoldásközpontok: Nézet termékkel kapcsolatos gyakori kérdéseket és az azokra.
 • Egyéb támogatási lehetőségek: Segítségével a webes kérdése, lépjen kapcsolatba a Microsoft terméktámogatási szolgálatával, vagy visszajelzést.

További információ

Fájlok frissítése a Windows Update szolgáltatással vagy a Microsoft Update szolgáltatással

Ha úgy dönt, hogy nem használja az automatikus frissítések, telepíthet frissítéseket a Windows Update webhelyről vagy a Microsoft Update webhelyről. A Windows Update és Microsoft Update olyan illesztőprogramok, biztonsági javításokat, fontos frissítéseket, aktuális súgófájlok és a számítógép naprakészen tartása letölthető Internet-termékeket katalógusában.

A rendszerfájlok frissítése a legújabb fontos frissítéseket, a Windows Update webhelyen vagy a Microsoft Update webhely használatával, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Indítsa el a Microsoft Internet Explorer.
 2. Az eszközök menü Windows Updateparancsra.
 3. Ha a szükséges szoftver telepítését kéri, kattintson az Igen gombra.

  A Windows Update kezdőlapon vagy a Microsoft Update kezdőlapja jelenik meg.
 4. Kattintson a Express telepítése (ajánlott): sürgős frissítések a számítógéphez. A Windows Update vagy a Microsoft Update a számítógép megfelelő fontos frissítéseket keresi.
 5. Kattintson a telepíteni minden elérhető fontos frissítések telepítése.
Is kereshet, amelyeket letölthet és telepíthet egy vagy több, az otthoni vagy a vállalati hálózat Windows 98, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP és a Windows Server 2003 rendszerű számítógép-frissítések keresése a Windows Update katalógusból vagy a Microsoft Update katalógus.

Megjegyzés: Azt javasoljuk, hogy csak tapasztalt felhasználók és rendszergazdák-frissítések letöltése a Windows Update katalógusból vagy a Microsoft Update katalógusból. Hogyan használja a Windows Update katalógusból, kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
323166 Frissítések, beleértve az illesztőprogramokat és gyorsjavításokat a Windows Update katalógusból való letöltéséről

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 306525 - Utolsó ellenőrzés: 2014. július 7. - Verziószám: 12.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Update
Kulcsszavak: 
kbwindowsupdatev6 kbenv kbhowtomaster kbupdate kbmsifixme kbfixme kbmt KB306525 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 306525
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com