De standaard MTU-grootten voor verschillende netwerktopologieën

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 314496 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De maximum transfer unit (MTU) geeft de maximale overdrachts grootte van een interface. Een andere MTU-waarde kan worden opgegeven voor elke interface TCP/IP wordt gebruikt. De MTU wordt meestal bepaald door te onderhandelen met het stuur programma lager niveau. Deze waarde kan echter worden opgeheven.

Meer informatie

Elk mediatype heeft een maximale framegrootte. De koppeling laag deze MTU te ontdekken en rapporteren de MTU is de boven de koppelings laag protocollen. De protocolstack opvragen NDIS (Network Driver Interface Specification) stuur programma's voor de lokale MTU. Upper-layer-protocollen zoals TCP gebruikt een interface-MTU pakket grootte voor elk medium optimaliseren.

Als een net werk adapter, zoals een stuur programma asynchronous transfer mode (ATM), local area network (LAN)-emulatiemodus gebruikt, kan het stuur programma melden dat de MTU groter is dan verwacht voor dit mediatype. De net werk adapter kan bijvoorbeeld Ethernet emuleren maar rapporteren een MTU van 9180 bytes. Windows accepteert en de adapter gemeld zelfs wanneer de MTU-grootte de gebruikelijke MTU-grootte voor een bepaald mediatype overschrijdt de MTU-grootte gebruikt.

De volgende tabel bevat een overzicht van de standaard MTU-grootten voor andere net werk media.
  Network       MTU (bytes)
  -------------------------------
  16 Mbps Token Ring    17914
  4 Mbps Token Ring     4464
  FDDI            4352
  Ethernet          1500
  IEEE 802.3/802.2      1492
  PPPoE (WAN Miniport)    1480
  X.25            576
				

Eigenschappen

Artikel ID: 314496 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbinfo kbnetwork kbmt KB314496 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:314496

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com