Wijzigingen van de sneltoetsen in Word 2007

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 926809 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

In eerdere versies van Microsoft Word sommige sneltoetsen werken niet meer zoals verwacht in Microsoft Office Word 2007. De sneltoetsen in Word 2007, vergeleken met de sneltoetsen in eerdere versies van Word wijzigingen beschreven.

Meer informatie

De volgende tabel bevat sneltoetsen die u hebt gewijzigd in Word 2007. Bovendien wordt de tabel beschrijft het gedrag van de sneltoets in een eerdere versie van Word en het nieuwe gedrag van de sneltoets in Word 2007 beschreven.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
SneltoetsOude gedragNieuw gedrag
CTRL + SHIFT + FSelecteert deLettertypelijst van deOpmaakde werkbalk. Als deOpmaakwerkbalk niet zichtbaar, CTRL + SHIFT + F geeft deLettertypehet dialoogvenster.Geeft deLettertypehet dialoogvenster.
CTRL + SHIFT + GGeeft deWoorden tellenhet dialoogvenster. Als deWoorden tellenwerkbalk wordt weergegeven, deAantal woordenlijst is geselecteerd.Geeft deWoorden tellenhet dialoogvenster.
CTRL + SHIFT + PSelecteert deTekengroottelijst van deOpmaakde werkbalk. Als deOpmaakwerkbalk niet zichtbaar, CTRL + SHIFT + P geeft deLettertypehet dialoogvenster.Geeft deLettertypehet dialoogvenster.
CTRL + SHIFT + SSelecteert deStijllijst van deOpmaakde werkbalk. Als deOpmaakwerkbalk niet zichtbaar, CTRL + SHIFT + S geeft deStijlhet dialoogvenster.Geeft deStijlen toepassentaakvenster.
ALT + NAls deAutoTekstwerkbalk weergegeven en tekst is geselecteerd, ALT + N geeft hetAutoTekst makenhet dialoogvenster. Ook de naam van een AutoTekst-fragment wordt voorgesteld deAutoTekst makenhet dialoogvenster.De toetstip met begint triggersNop het actieve tabblad.
ALT + RDe weergave wijzigenLeesindeling. AlsLeesindelingis actief, ALT + R geeft deOnderzoektaakvenster.Geeft deRevisietabblad. Als deRevisietabblad actief is, geeft ALT + R deOnderzoektaakvenster.


Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over sneltoetsen in Word:
290938Lijst met sneltoetsen voor Word 2002, Word 2003 en Word 2007
Bezoek de volgende website te bekijken van het artikel 'Sneltoetsen voor Microsoft Office Word' Office Online voor meer informatie over sneltoetsen voor Word 2007 en het toetsenbord gebruiken om te navigeren van de Office Fluent-lint:
http://Office.Microsoft.com/en-us/Word/HP101476261033.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 926809 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2007
Trefwoorden: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB926809 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:926809

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com