Εμφανίζεται σφάλμα 0x80070103 όταν χρησιμοποιείτε τις τοποθεσίες του Windows Update ή Microsoft Update στο Web για να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 952032 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν επισκέπτεστε την τοποθεσία Windows Update στο Web ή του Microsoft Ενημέρωση της τοποθεσίας Web για να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημερωμένης έκδοσης για τα προγράμματα οδήγησης υλικού, και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο κουμπί εγκατάσταση του ενημερωμένου προγράμματος οδήγησης, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους μήνυμα:
Σφάλμα 0x80070103

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει αν ισχύουν τα ακόλουθα σενάρια:
  • Το Windows Update ή Microsoft Update προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα οδήγησης δεύτερη φορά για ένα πρόσθετο τμήμα της πανομοιότυπο υλικό όπως ένας προσαρμογέας γραφικών.
  • Το Windows Update ή το Microsoft Ενημερωμένη έκδοση που προσπαθεί να ενημερώσει ένα εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης για μια κατάλληλη έκδοση αυτού του προγράμματος οδήγησης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης είναι διαθέσιμη, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής. Αυτό το ζήτημα μπορεί να παραβλεφθεί με ασφάλεια, εάν αυτό ισχύει για ένα πρόγραμμα οδήγησης. Ωστόσο, το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να προσφερθεί ξανά από το Windows Update στο μέλλον. Απόκρυψη της ενημέρωσης, έτσι ώστε να μην σας προσφερθεί ξανά, ακολουθήστε τα εξής βήματα, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα:

Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003

Windows Vista, Windows Server 2008, and Windows 7

Windows 8

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Windows Update και το Microsoft Update αναπαραγάγετε τα προγράμματα οδήγησης υλικού επειδή εντοπίζουν δύο καρτών γραφικών ξεχωριστά στο ο υπολογιστής, ακόμα και αν οι κάρτες γραφικών χρησιμοποιούν τον ίδιο προσαρμογέα γραφικών. Στο αυτή την περίπτωση, ένα αντίγραφο του προγράμματος οδήγησης εγκαθίσταται με επιτυχία πριν από την παραλαβή το μήνυμα λάθους.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 952032 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdriver kbwindowsupdate kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB952032 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 952032

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com